ingatlan
Eladó
ikerház-fél
55 800 000 Ft (~ 141 985 €)
Pest - Vác
Deákvár


Alapterület:110 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777626
   
Eladó - ikerház-fél - Vác :

Vác-Deákváron eladásra kínálok egy ikres beépítésû telken egy 110 m2-es lakóházat. A két ikerházfél külön helyrajzi számon szerepel! Az ingatlanban kialakításra került egy beépített terasz, közlekedõ, konyha, egy szoba, valamint feljáró az emeletre. Az emeleten megtalálható két külön nyíló szoba, melyek az utcafrontra nyílnak, tágasak, világosak. Ezen a szinten van még egy fürdõszoba, közlekedõ és a padlásfeljáró. A tetõtér beépíthetõ, ezáltal még egy teljes értékû szint kialakítható. A közmûvek közül a víz, villany, csatorna bevezetésre került. A ház fûtése gázkazánnal történik, a melegvíz-ellátást pedig villanybojler biztosítja. Az ingatlan felújítandó, saját elképzelése szerint álmodhatja meg leendõ otthonát. Maga az ikerház tégla építésû, szerkezetileg jó állapotú. A tetõgerendázat megfelelõ állapotban van, a zárófödém pedig könnyített betonból készült. A burkolat hajópadló, illetve beltéri járólap. A telek rendezett, körbekerített, mérete 231 m2-es. A lakóépület egy nyugodt, csendes kertvárosi utcában található, átmenõ forgalomtól mentes, így családok részére tökéletes lehetõség. Pár perc sétával elérhetõ iskolák, óvódák, élelmiszerboltok, gyógyszertárak, piac, orvosi rendelõ. A háztól 5 perc gyalogosan a legközelebbi buszmegálló (helyi járatok). A buszpályaudvar és a vasútállomás 15-20 perc séta, ahonnan a Szob-Bp. Nyugati pályaudvarra közlekedõ vonatok sûrûn járnak. Zónázó vonattal 25 perc alatt elérhetõ Budapest.
Autóval pár perc alatt elérhetõ az M2-es út. Egy kis ráfordítással kiváló lehetõség nyílik egy élhetõ otthon megteremtésére. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehetõ. Hiteltanácsadóink ingyenesen segítenek önnek kiválasztani a legkedvezõbb hitelkonstrukciót. Amennyiben felkeltettem érdeklõdését, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy elõre egyeztetett idõpontban megtekinthesse az ingatlant. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti önt az ingatlanvásárlásban:
-Ingyenes hitelügyintézés
-Földhivatali ügyintézés
-Jogi háttér biztosítása
-Energetikai tanúsítvány elkészítése
-Értékbecslés
-Ingyenes tanácsadás
Köszönöm, hogy minket választott!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Vác

Eladó ikerház-fél Pest Vác

Eladó ikerház-fél Pest Vác

Eladó ikerház-fél Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max