ingatlan
Eladó
ikerház-fél
62 000 000 Ft (~ 159 794 €)
Pest - Vác
Deákvár


Alapterület:140 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777570
   
Eladó - ikerház-fél - Vác :

Eladó családi ház Vác Deákvár egyik legkeresettebb utcájában.
Szuper lehetõség azok számára, akik Vác rendezett, polgári hangulatú részén keresik új otthonukat.
A ház a 60-as évek végén épült téglából, cserépfedéssel, szerkezetileg stabil. 635 m2-es telken helyezkedik el, ami igény szerint két utcából is megközelíthetõ. A szilárd burkolatú udvarrészen keresztül jutunk el a 10 m2-es fedett terasszal védett bejárathoz és a 30 m2-es tágas aknás garázshoz. A szomszéd felõl élénkzöld tujasorban gyönyörködhetünk, a kert hátsó részén kisebb fák, bokrok, zöld fû, kíváncsi szemektõl elzárt intim terület. Mérete alapján a ház további bõvítésére is alkalmas, gyermekjátszótér, kerti grill kialakításának is csak a fantázia szab határt. A ház többgyermekes és két generációs családoknak is ideális otthona lehet. Némi ráfordítással (plusz konyha sarok) egy kisebb és egy nagyobb lakrész is kialakítható. A földszinten jelenleg is egy különálló 23 m2 es lakrész található nagy szobával, saját fürdõvel és wc-vel, a nagyobbik lakrész földszintjén világos, déli fekvésû nappali, konyha, kamra és toalett. Az emeleten két külön bejáratú, világos szoba és egy fürdõ mellékhelyiséggel található, a padlás szintje további beépítést tesz lehetõvé. Fûtése gázkonvektorokkal történik, a melegvíz elõállítása villanybojlerrel. Rendelkezésre áll még egy cserépkályha is. A Redõnyös nyílászárók fából készültek, felújításuk megtörtént, hõszigetelt üvegek segítik a költségtakarékos fûtést. A víz-, villanyvezetékek, a burkolatok eredetiek, felújításuk idõszerû. A telken található még két tároló és egy 32 m2-es garázs. Autók parkolása a garázsban, az udvarban és a ház elõtt is megoldható. A hátsó kert kialakításában csak a fantázia szab határt, gyümölcsfák, zöldséges kert, gyerekjátszó, kerti grill.
A használt CSOK városi településeken év végéig még elérhetõ, így spórolási lehetõséget kínál a családoknak, olcsó csok hitel és illetékmentes vásárlás opciójával.
Kitûnõ ajánlat azok számára, akik kertes házban, nyugodt, zöld környezetben képzelik el életüket, de fontos nekik a jó lokáció is. A környéken pár perc sétával elérhetõ bölcsõde, óvoda, iskola, orvosi rendelõ, gyógyszertár, buszmegálló, bevásárlási lehetõségek, fodrászat, kozmetika. A busz- és vasútállomás, a városközpont 15 perc alatt közelíthetõ meg gyalogosan. Irányár: 62 M Ft Amiben még segíteni tudunk:
-ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
-energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
-ingyenes hitelügyintézés
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból
-értékbecslés, eladás elõtt szakszerû értékmeghatározás Fenti szolgáltatások nem csak szerzõdött ügyfeleink számára elérhetõek! Köszönjük ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Vác

Eladó ikerház-fél Pest Vác

Eladó ikerház-fél Pest Vác

Eladó ikerház-fél Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max