ingatlan
Eladó
ikerház-fél
65 000 000 Ft (~ 165 394 €)
Pest - Pilisjászfalu


Építés éve 2022
Alapterület:66 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778708
   
Eladó - ikerház-fél - Pilisjászfalu :

Ide csak be kell költözni mivel már minden elkészült.
A pilisjászfalui Somlyó Lakóvölgy tetején eladó egy napfényes, bruttó 75 nm nettó 62nm-es ikerházfél, panorámás, 400nm-es saroktelken.
A lakás déli tájolású, nagyon világos, szinte mindig valahonnan besüt a nap, de ennek ellenére a vastag, jól szigetelt falaknak köszönhetõen nyáron sem melegedik túl, és télen is könnyen kifûthetõ.
A melegvízrõl és fûtésrõl kondenzációs kazán gondoskodik. A szobákban radiátor, a többi helyiségben padló fûtés lett kiépítve. A nappaliban és a szobákban kaindl aquapro vízálló laminált padló van, a többi helyiségben járólap található. Az ingatlan egy éve lett átadva(2022, március), azóta kialakításra került a bejárati ajtó elõtti pihenõ, a hozzátartozó lépcsõ, valamint egy 20 méter hosszú támfal, a tetején antracit színû tábláskerítéssel, melynek köszönhetõen az egész telek síkra lett töltve, így minden szeglete maximálisan kihasználható. A telek a másik oldali utcafrontja csak részben zárt, itt egy "játszókert" lett elkerítve a gyerekeknek, drótfonat kerítéssel, melyben gyümölcsfa csemeték növögetnek és idén tavasszal a földmunkák befejeztével elkezdõdött a füvesítése is. Terv szerint ide is táblás kerítés került volna, miután megépült az autóbeálló és a telek sarkában egy kerti pavilon (gyönyörû kilátás nyílik innen a szemközti lankákra).
Az ingatlantól pár háznyira már a Pilisi Parkerdõ kezdõdik, így a természet közelségére vágyóknak tökéletes választás anélkül, hogy el kelljen szakadniuk Budapesttõl, hisz a vonat fél óránként indul a Nyugatiba.
A községben van szép, felújított óvoda ,bölcsi, és általános iskola is. A lakóvölgy közössége túlnyomóan kisgyerekes családokból áll, segítõkész, összetartó közösség.
Érdemes megnézni, szép otthon .
Az ár irányár !

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Pilisjászfalu

Eladó ikerház-fél Pest Pilisjászfalu

Eladó ikerház-fél Pest Pilisjászfalu

Eladó ikerház-fél Pest Pilisjászfalu

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max