ingatlan
Eladó
ikerház-fél
70 000 000 Ft (~ 178 117 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Korányi-kertváros


Alapterület:360 m2
Szobák száma:8
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778201
   
Eladó - ikerház-fél - Nyíregyháza :

Nyíregyháza, Korányi kertváros övezetében, csendes, nyugodt környezetben eladó egy körülbelül 360 négyzetméteres, nappali + 6 szobás, négyszintes családi ikerház, mely akár több generációs család számára is kiváló választás. Az ingatlan minden igényt kielégítõ, nagycsaládosoknak, vagy akár több generáció számára is megfelelõ életteret biztosít A ház elosztása: Az alagsorban garázs két gépkocsi számára, tárolók, és a kazánház kapott helyet. A földszinten elõtér, konyha-étkezõ, kamra, nappali, hálószoba, fürdõszoba, WC, és egy dolgozószoba/iroda található.
A nappaliból télikerten keresztül juthatunk a parkosított kertbe. Az emelten 4 hálószoba, fürdõszoba és 2 erkély elrendezés lett kialakítva. A tetõtérben lévõ egy légterû társalgó/dolgozó szoba akár további 2 szoba kialakítását is lehetõvé teszi. Az épület felújítása, karbantartása több alkalommal is megtörtént, víz és elektromos vezetékek, burkolatok lettek cserélve.
Az ingatlan világos, nagy helyiségekkel rendelkezik. Fûtését gázkazán és vegyestüzelésû kazán biztosítja, utóbbi puffertartállyal. Minden szinten klíma gondoskodik a nyári melegben a kellemes hõmérsékletrõl. A földszint és emelet igény szerint leválasztható, két külön bejárattal rendelkezõ lakórész alakítható ki. A gondozott, nagyjából 700 négyzetméteres kertben fedett kocsibeálló, kemence, szalonnasütõ, fúrt kút, öntözõberendezés található. Hívjon, hogy Önnek is megmutathassam!
Kérem tekintse meg!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max