ingatlan
Eladó
ikerház-fél
87 900 000 Ft (~ 224 235 €)
Pest - Göd
Oázis lakópark


Építés éve 2011
Alapterület:174 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778396
   
Eladó - ikerház-fél - Göd :

Eladó Gödön az Oázis lakóparkban egy 510 nm-es telken álló nettó 174, bruttó 209 nm-es ingatlan, 18 nm garázzsal. A 2011-ben átadott ikerházfél szomszéd felõli falazata mindkét oldalról hangszigetelõ réteget kapott.Földszintjén hatalmas, 55 nm-es nappali-konyha-étkezõ, egy szoba, fürdõszoba, külön mellékhelyiség, tároló, kamra van, valamint a lakótérbõl közvetlenül is megközelíthetõ elektromos kapuval felszerelt garázs található. Tetõterében 3 háló, gardrób, elõtér, valamint fürdõszoba és mosókonyha is van. A ház lakóterei az építészhölgy jól átgondolt tervezése folytán tágasak, világosak; tárolóhelyiségei kihasználásával a ház könnyedén rendben tartható. A ház fûtését infra padlófûtés, fûtõpanel, extra lehetõségként pelletes kandalló biztosítja.
Kertjében 27 nm teraszunkról, vagy erkélyeink valamelyikérõl is gyönyörködhetünk. A szomszédok kedves, szimpatikus emberek; a lakóparkban zömmel kisgyerekes családok laknak. Az õ életüket megkönnyíti az óvoda, jónevû iskola, valamint orvos, bolt közelsége. A szomszédok békéjének megõrzése érdekében a késõbbiekben kialakítandó panzió, egyéb szállás kialakítására az ingatlan köszönettel, de nem eladó. Az M2 autóúton Budapest - forgalomtól függõen - általában 15 perc alatt elérhetõ. Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes, azonnal beköltözhetõ.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Göd

Eladó ikerház-fél Pest Göd

Eladó ikerház-fél Pest Göd

Eladó ikerház-fél Pest Göd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max