ingatlan
Eladó
ikerház-fél
129 900 000 Ft (~ 330 534 €)
Pest - Göd
Alsógöd


Építés éve 2019
Alapterület:124 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778379
   
Eladó - ikerház-fél - Göd :

Eladó Gödön hõszivattyús padló-plafon hûtõ-/fûtõrendszerrel felszerelt ikerházfél.
Az ingatlan bruttó 124, nettó 117 nm lakótérrel, 17 nm fûtött garázzsal, valamint 28 nm terasszal és loggiával rendelkezik.
Földszintjén 37 nm-es nappali-étkezõ-konyha, kamra, tároló, mellékhelyiség és önálló fürdõszobával bíró szoba van, mely akár iroda, akár - az esetlegesen velünk költözõ - nagyszülõ külön élettere lehet. A fûtött garázs a lakótérbõl is megközelíthetõ. A tetõtérben 3 loggiás háló található. A szülõi hálóban a tulajdonos ízléses térelhatároló fal mögé tágas gardróbot rejtett.
A 2019-ben átadott házban 3x16 A nappali, hõszivattyús fûtésének H tarifájához 3x16 A áram van. Falazata 30-as Porotherm téglából készült, szigetelése a falazaton 10, a tetõszerkezetben pedig 30 cm, így rezsiköltsége igen alacsony. A házban központi porszívó és bélelt kéményes kandalló elõkészítés is történt.
A társasházi ingatlan kizárólagosan saját használatú telkének területe 376 nm. Kertünket fúrt kútról, automata, esõérzékelõ öntözõrendszerrel locsolhatjuk. A vételár részét képezi a beépített bútorokon túl a kerti szerszámok tárolására használt házikó is.
Az ingatlan a vasútállomástól mintegy 3 perces andalgós sétára található, ahonnan vonattal 26 perc alatt a Nyugati Pályaudvarra utazhatunk. A környéken minden megtalálható ami a boldog családi élethez elengedhetetlen: óvodák, nívós iskolák, boltok, éttermek, és nem utolsó sorban kedves szomszédok.
Kérem jöjjön el és nézze meg velem ezt a jól megtervezett házat, hátha Ön is olyan harmonikus, boldog életet élhet itt, mint mostani tulajdonosai.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Göd

Eladó ikerház-fél Pest Göd

Eladó ikerház-fél Pest Göd

Eladó ikerház-fél Pest Göd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max