ingatlan
Eladó
ikerház-fél
149 900 000 Ft (~ 384 359 €)
Budapest - 18. kerület


Építés éve 2004
Alapterület:215 m2
Szobák száma:4+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778670
   
Eladó - ikerház-fél - Budapest 18. kerület :

NAGYVONALÚ, IGÉNYES, TÁGAS TEREKRE VÁGYIK, ahová gyorsan beköltözhet?
Öné lehet ez a remek ingatlan, ha beleszeret, és megvásárolja ezt a Pestszentlõrinc nagyon hangulatos, erdõ közeli. jó levegõjû, családi házas övezetében, az ALMÁSKERT lakóparkban - 2004-ben kiváló beruházó által épített-, 5 szobás IKERHÁZI lakást. Az ingatlanba lépve a tágasság, kényelem, luxus és intimitás érzése fogja el. Az óriási nappaliból a szintén nagyméretû, 30 nm-es teraszra, majd közvetlenül a teljesen körbezárt intim kertbe vezet, ahol gyermekei biztonságban játszhatnak.Az automata öntözõrendszerrel és világitással ellátott kert mérete elegendõ életteret biztosít, de ugyanakkor gondozása nem rabolja el a teljes szabadidejét.
A 90 nm-es pinceszinten 2 állásos - automata kapuval ellátott,- garázs lett építve, de ugyanitt még mosókonyha, tároló, vagy barkácsmûhelyi is helyet kapott, közvetlen kijárattal a kertbe.
A 90 nm-es földszinten a radiátorok mellett padlófûtés is mûködik, ám a nagy méretek ellenére a havi 14 ezer Ft-os gázátalány lefedi az éves fõzés, illetve fûtés költségét is. Az emeleten a megemelt parapet falnak, illetve a kiváló tervezésnek köszönhetõen szinte nem is érezzük, hogy tetõtérben vagyunk, a tágasság érzése itt is velünk tart. Ha pedig még egy szintre lenne szüksége, vagy további szobákra vágyik - a megemelt tetõnek köszönhetõen - a második emeleten egy körülbelül 50 nm-es lakrész, hobbiszoba, vagy játszóhely is kialakítható!
Az ingatlan egy tisztasági festéssel - szinte azonnal - KÖLTÖZHETÕ!
KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK arányú ingatlan!
Idõpontegyeztetés miatt akár hétvégén is hívhat!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Budapest 18. kerület

Eladó ikerház-fél Budapest 18. kerület

Eladó ikerház-fél Budapest 18. kerület

Eladó ikerház-fél Budapest 18. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max