ingatlan
Eladó
ikerház-fél
69 900 000 Ft (~ 179 231 €)
Pest - Budaörs
Kertváros


Építés éve 1962
Alapterület:90 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Örley Tamás

Tel.: +36204993302
orleytamas@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778750
   
Eladó - ikerház-fél - Budaörs :

Családok, befektetõk figyelem! Budaörs csendes, de a központhoz közeli, kertvárosi részén eladó egy földszint+ tetõtér kialakítású ikerház fél, amely 90 m2 lakóterülettel rendelkezik, egy 981 m2-es telken! Az eladó házrész az utcafronthoz képest hátul helyezkedik el, mely tökéletes intimitást biztosíthat az ott élõk számára. Az ingatlanban található egy tágas nappali-étkezõ, 2 hálószoba, konyha, fürdõ, WC, kamra, kazánház. Valamint a kertben egy tároló és egy közösen használt garázs helyezkedik el. A nagy teleknek köszönhetõen az ingatlan bõvíthetõ.
Az osztatlan közös tulajdonú, eredetileg 981 m2 nagyságú telek ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással rendelkezik. Az említett házrészhez jelenleg kb.400 m2 terület tartozik.
A használati megosztásban szereplõ közös és a másik tulajdonoshoz tartozó területek egy részét meg lehet vásárolni (4M forintért), amely így akár 645 nm-es egybefüggõ saját területet eredményezne. Családoknak, illetve befektetõknek egyaránt figyelmébe ajánlom! Tömegközlekedés séta távolságra.
Budapest busszal 15 perc, autóval 10 perc alatt elérhetõ.
Központi elhelyezkedésének köszönhetõen üzletek, bevásárlóközpontok, éttermek, iskola, óvoda a közelben található.
A házhoz tartozik egy közös garázs is, de az utcán is van lehetõség parkolásra.
Közlekedés szempontjából, a 40, 40B, 88, 88A, 140, 140A188, 240 -es buszok megállója 5 perc sétára található ahonnan a Móricz Zsigmond körtérre, Kelenföldre, valamint a Szél Kálmán térre tudunk eljutni. Az alaprajz sematikus, tájékoztató jellegû.
A képeken látható vonaltól balra lévõ részek csupán látványtervek.
Amennyiben felkeltette az érdeklõdését az ingatlan, úgy keressen bizalommal.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Budaörs

Eladó ikerház-fél Pest Budaörs

Eladó ikerház-fél Pest Budaörs

Eladó ikerház-fél Pest Budaörs

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max