ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
84 000 000 Ft (~ 213 740 €)
Fejér - Velence


Építés éve 2022
Alapterület:111 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Farantai Márta

Tel.: +36306659609
fmingatlan15@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779079
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Velence :

KERT kapcsolat, MEGÚJULÓ ENERGIA, CSOK!
1.-3. ütem ELKELT. A 4. ütemben még egy családi ház jellegû lakás leköthetõ. Velencén a SPAR VENEZIA VILLANEGYEDBEN, az M7-es MOL lehajtó közelében eladó 111 nm-es, amerikai konyhás nappali + 4 hálószobás + gardrób szobás, BEÉPÍTETT konyhabútorral, TERASZos, saját KERT KAPCSOLATos, belsõ kétszintes, dupla komfortos, LÉGKONDIval felszerelt, NAPELEMES, saját közmû mérõkkel ellátott társasházi lakás -mely CSALÁDI HÁZ jellegû különálló épület-, gépkocsi beállási lehetõséggel a SAJÁT elkerített TELEK részen. Az ár tartalmazza a terasz, a telek hányad árát, és az áfát is! CSOK, és ZÖLDhitel igénybe vehetõ! A lakás vételára tartalmazza az ügyvédi díjat és a földhivatali igazgatási költségeket is. A CSOK támogatásra jogosult vevõk mentesülnek a vagyonátruházási illeték fizetése alól, és a lakás vételárában lévõ ÁFA összegét helyettük az állam fizeti meg. A szerzõdéskötéskor fizetendõ minimum a vételár 20%-a; több jelentkezõ esetén a nagyobb önerõvel rendelkezõ vevõjelölt élvez elsõbbséget.
48 M Ft, vagy ennél magasabb elsõ vételár rész vállalása esetén az ár alkuképes! Az otthonok fûtését, hûtését, meleg víz elõállítását a legmodernebb NAPELEM rendszer segíti!
Használja ezután háztartási gépeit, berendezéseit is KEDVEZÕ energia költséggel! A házak Porotherm rendszerbõl, cserépfedéssel, külsõ szigeteléssel, mûanyag nyílászárókkal, padlófûtéssel, bojlerrel, napelem rendszerrel, elektromos kapuval….. épülnek, továbbá riasztó, kaputelefon, rejtett redõnytok fogadására az elõkészítés megtörténik. Választható: belsõ járó- és falburkolatok, víz- és villanyszerelvények, fajanszok, szaniterek, belsõ ajtók, belsõ felületkezelési anyagok, melyek a mûszaki leírás szerint, anyagár-különbség elszámolással rendelhetõk. Tervezett átadás 2022. nyár, természetesen a szerzõdéskötés idejétõl függõen! Közlekedés:
-sétányira a helyi buszmegállója, pár megálló a szabad STRAND és a vasútállomás
-Vonattal Kelenföld Pu. 1 óra. melyhez helyi buszcsatlakozás van, sûrû járatokkal
-Autóval: belváros 40-50 perc, forgalomtól függõen Hívjon most!
További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is!
Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. TELJESKÖRÛ ÜGYINTÉZÉS Megbízástól a birtokba adásig!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Fejér Velence

Eladó hétvégi ház-nyaraló Fejér Velence

Eladó hétvégi ház-nyaraló Fejér Velence

Eladó hétvégi ház-nyaraló Fejér Velence

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max