ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
200 000 000 Ft (~ 510 204 €)
Gyor-Moson-Sopron - Ravazd


Építés éve 1988
Alapterület:90 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778527
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Ravazd :

Leírás
PÁRATLAN SZÉPSÉGÛ HELYEN,PANNONHALMA KÖZELÉBEN, ELADÓ EGY SAJÁT TÓVAL RENDELKEZÕ, HATALMAS TERÜLETEN ELHELYEZKEDÕ GYÖNGYSZEM!! Pannonhalma közelében Ravazdon, eladó egy saját tulajdonú 6,6 ezer nm vízfelületû tóval rendelkezõ, 3 hektáron elhelyezkedõ,páratlan szépségû és adottságú,gondozott zártkerti ingatlan. Az ingatlan területén, három épület található. Ebbõl csak egy épület felújított, a többi felújításra szorul,a hozzájuk tartozó pincerészek jó állapotban vannak.A felújított épület 3X30 nm, a hozzátartozó pince, mely a házból közelíthetõ meg 20 nm. Ugyanilyen paraméterekkel rendelkezõ másik épület felújításra szorul. A harmadik épület 9 nm, a pincerészek minden épület esetében, 20 nm-esek. A villany földkábelen keresztül érkezik a lakóépülethez.(3X16 A)A tó minõsége kifogástalan,horgászásra, ( sok hal van benne) fürdésre alkalmas, a mérete miatt csónakázni is lehet rajta. A víz elllátás szûrõrendszeren keresztül,a tóból történik,mely tisztálkodásra és mosásra alkalmas.Az ivóvíz elllátását , a közeli Béla-kút nevû forrásból oldható meg,mely forrásvíz Vis Vitalis néven kerül palackozásra. Ez a hatalmas terület egy része,( 8 ezer nm,)turisztikai besorolású,melynek a beépíthetõsége 50%, a fennmaradó rész esetében 10 %.Kikapcsolódásra,feltöltõdésre, kiválóan alkalmas, ritka és kivételes lehetõség!
A pannonhalmi apátság, kocsival 10 perc, remek kirándulási lehetõség! -mûszaki tartalom:
fûtés,cserépkályha és elektromos panel, 3X16 A földkábelen keresztül a házig,a melegvízet nagyméretõ villanybojler biztosítja,a hatalmas területentöbb helyen is van,áramfelvételi lehetõség.,a vízellátás a tóból történik,2 db,60 mikonos szûrõn keresztül, klór hozzáadagolásával.
A tó öntisztító,alulról kap vízpótlást,a képen látható zsilippel, a vizszint is szabályozható. -közlekedés: a község középsõ része kocsival 5 perc,gyalog 15 perc.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Gyor-Moson-Sopron Ravazd

Eladó hétvégi ház-nyaraló Gyor-Moson-Sopron Ravazd

Eladó hétvégi ház-nyaraló Gyor-Moson-Sopron Ravazd

Eladó hétvégi ház-nyaraló Gyor-Moson-Sopron Ravazd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max