ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
44 800 000 Ft (~ 114 872 €)
Pest - Ráckeve
Kerekzátony


Építés éve 1999
Alapterület:90 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778898
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Ráckeve :

Kerekzátony szigeten, FELÚJÍTOTT, 2 szintes, télen-nyáron lakható, (tégla) igényes Nyaraló ELADÓ Gondolkodott már azon, milyen jó lenne elbújni a világ szeme elõl egy titkos, vadregényes kis szigetre, a természet közepébe, a nappal kelni és feküdni, nézni és hallgatni ahogy a víz mossa a partot? De legyen azért kényelem, egy kis luxus is! Ha vendégek jönnek, legyen hely egy kis sütögetésre, kinti-benti ücsörgésre, netán féktelen bulizásra.
Á, ilyen csak a könyvekben és filmekben van, legyinthetnénk erre a gondolatra!
Pedig ilyen hely létezik, ráadásul Budapesttõl egy órán belül elérhetõ. A Kerekzátony sziget a környezetétõl elzárt mikrovilág. A gyönyörû kisváros, Ráckeve központjától másfél kilométernyire, a Duna közepén terül el ez a kicsiny üdülõsziget. Autóval nem lehet megközelíteni, csupán csónakkal vagy hajóval. Ennek ellenére már sokan döntöttek úgy, hogy végleg ideköltöznek. A háborítatlan, szinte idilli nyugalom vonzó lehet a város zajába beleunt emberek számára. Egyik legfõbb elõnye az érintetlen természet és vele járó nyugalom, csend.
Ha nincs saját csónakja az sem gond, egy apró révállomásról menetrend szerinti komp indul nyáron félóránként, télen óránként, amit üzemidõn kívül sétahajózásra is lehet használni. Duna parti kisvárosunkat, Ráckevét méltán nevezik a tornyok és vizek városának!
A település Budapesttõl mintegy 50 km-re délre fekszik, a fõvárossal a H6-os HÉV köti össze. Ezen kívül autóbusz járatok biztosítják az utazási lehetõséget, akár óránként.
Szerda és szombati napokon lehetõségünk adódik a csónakos piacon bevásárolni a helyi kiskereskedõktõl, ha a Thermál Kristály gyógyvizében szeretne megmártózni, arra is lehetõsége van! Miután kellõképpen bemutattam Ráckevét és azon belül a varázslatos Kerekzátony szigetet, térjünk rá erre a csodálatos házra!!! Ingatlan mérete: 90nm
Telek mérete: 205 nm A 2 szintes ingatlan egyedi nyílászárókkal rendelkezik, mely különleges látványt biztosít.
Hangulatos terasz öleli körbe a bejáratot.
’90’ -es évek végén épült. A parttól 20 méterre helyezkedik el. Földszint:
-A teraszról jutunk be a tágas, világos étkezõ -nappaliba, melyben központi helyet foglal el a romantikus épített kandalló.
-A konyha vadonatúj beépített bútorokkal felszerelt, kertkapcsolatos.
-Kádas fürdõszoba -wc
Emelet:
-3 szoba
-wc, kézmosó Az udvaron 2db tároló található. Fûtés: kandalló, kiépített központi fûtés -vegyestüzelésû kazán (jelenleg nincs használatban)
Közmûvek: elektromos áram, fúrt kút, csatorna, víz Parkolás: A szigetre autóval nem lehet bejutni, a parton díjmentesen lehet parkolni. További kérdés estén állok rendelkezésére, illetve további fényképeket kérésre szívesen küldök! Az ingatlan per, tehermentes azonnal költözhetõ! Elõre egyeztetett idõpontban bármikor megtekinthetõ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max