ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
14 700 000 Ft (~ 37 500 €)
Pest - Ráckeve
Angyalisziget


Építés éve 1997
Alapterület:30 m2
Szobák száma:1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778890
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Ráckeve :

Ráckevén az Angyali szigeten szeretnék figyelmébe ajánlani egy csodás „kis” ékszerdobozt.
550 nm területû telken került megépítésre a télen- nyáron használható nyaraló. Gondolkodott már azon, milyen jó lenne elbújni a világ szeme elõl egy titkos, vadregényes kis szigetre, a természet közepébe, a nappal kelni és feküdni, nézni és hallgatni ahogy a víz mossa a partot? Pedig Á, ilyen csak a könyvekben és filmekben van, legyinthetnénk erre a gondolatra!
ilyen hely létezik, ráadásul Budapesttõl egy órán belül elérhetõ.
Az Angyali sziget a környezetétõl elzárt mikrovilág. A gyönyörû kisváros, Ráckeve központjától pár perce, a Duna közepén terül el ez a kicsiny üdülõsziget. Autóval nem lehet megközelíteni, csupán csónakkal vagy hajóval. Ennek ellenére már sokan döntöttek úgy, hogy végleg ideköltöznek. A háborítatlan, szinte idilli nyugalom vonzó lehet a város zajába beleunt emberek számára. Egyik legfõbb elõnye az érintetlen természet és vele járó nyugalom, csend.
Ha nincs saját csónakja az sem gond, egy apró révállomásról menetrend szerinti rév indul, amit üzemidõn kívül sétahajózásra is lehet használni. Duna parti kisvárosunkat, Ráckevét méltán nevezik a tornyok és vizek városának!
A település Budapesttõl mintegy 50 km-re délre fekszik, a fõvárossal a H6-os HÉV köti össze. Ezen kívül autóbusz járatok biztosítják az utazási lehetõséget, akár óránként.
Szerda és szombati napokon lehetõségünk adódik a csónakos piacon bevásárolni a helyi kiskereskedõktõl, ha a Thermál Kristály gyógyvizében szeretne megmártózni, arra is lehetõsége van! Ebben a csodás környezetben szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi két kivételes ingatlant. További kérdés esetén állok rendelkezésére.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max