ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
55 000 000 Ft (~ 141 026 €)
Pest - Ráckeve
Kerekzátony


Építés éve 2018
Alapterület:71 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778869
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Ráckeve :

Gondolkodott már azon, milyen jó lenne elbújni a világ szeme elõl egy titkos, vadregényes kis szigetre, a természet közepébe, a nappal kelni és feküdni, nézni és hallgatni ahogy a víz mossa a partot?
De legyen azért kényelem, egy kis luxus is! Ha vendégek jönnek, legyen hely egy kis sütögetésre, kinti-benti ücsörgésre, netán féktelen bulizásra.
Á, ilyen csak a könyvekben és filmekben van, legyinthetnénk erre a gondolatra!
Pedig ilyen hely létezik, ráadásul Budapesttõl egy órán belül elérhetõ. A Kerekzátony sziget a környezetétõl elzárt mikrovilág. A gyönyörû kisváros, Ráckeve központjától másfél kilométernyire, a Duna közepén terül el ez a kicsiny üdülõsziget. Autóval nem lehet megközelíteni, csupán csónakkal vagy hajóval. Ennek ellenére már sokan döntöttek úgy, hogy végleg ideköltöznek. A háborítatlan, szinte idilli nyugalom vonzó lehet a város zajába beleunt emberek számára. Egyik legfõbb elõnye az érintetlen természet és vele járó nyugalom, csend.
Ha nincs saját csónakja az sem gond, egy apró révállomásról menetrend szerinti komp indul nyáron fél óránként, télen óránként, amit üzemidõn kívül sétahajózásra is lehet használni. Duna parti kisvárosunkat, Ráckevét méltán nevezik a tornyok és vizek városának!
A település Budapesttõl mintegy 50 km-re délre fekszik, a fõvárossal a H6-os HÉV köti össze. Ezen kívül autóbusz járatok biztosítják az utazási lehetõséget, akár óránként.
Szerda és szombati napokon lehetõségünk adódik a csónakos piacon bevásárolni a helyi kiskereskedõktõl, õstermelõktõl...
Miután kellõképpen bemutattam Ráckevét és azon belül a varázslatos Kerekzátony szigetet, térjünk rá erre a csodálatos házra!!! A 71 nm -es ingatlan 2018 -ban épült, újszerû állapotú.
Állandó lakhatásra kiválóan alkalmas, beton alapra épült, szigetelt, közmûvekkel rendelkezik. Paraméterek: 71 nm +17 nm fedett terasz + 10 nm terasz +10 nm nyári konyha Telek méret: 365 nm A telek gondozott, füvesített, kültéri hangulatos világítással, automata öntözõrendszerrel, vakondhálóval kialakított, így ennek köszönhetõen már a kapun belépve egy kellemes, megnyugtató látvány tárul a szemünk elé.
A kertbe egy épített, fedett kapun keresztül lépünk, mely végig térkövezett járdával övezett egészen a bejáratig.
Családi, baráti grillezésre, fõzésekre, kerti kikapcsolódásra alkalmas, ezt a célt szolgálja a nyári konyha is. A fedett terasz zárható, így az idõjárástól függetlenül használhatjuk kiváló adottságait. Ingatlanról: - Földszint: 45,5 nm
- Emelet: 25,5 nm
- 17 nm fedett terasz
- 10 nm terasz
- 8 nm nyári konyha
- napozó terasz
- közmûves
- víz: bevizsgált fúrt kútról, melyhez a hidrofor tartozék
- meleg víz: villanybojler
- fûtése: fa tüzeléses kazán, radiátorokra kötve biztosítja az otthon melegét
- hûtõ -fûtõ klíma
- szigetelt
- csónakbeálló
- tárolási lehetõség
Az ingatlan per, tehermentes azonnal költözhetõ! Elõre egyeztetett idõpontban bármikor megtekinthetõ. Irodánkban a teljes hitel igénylési folyamatot végig kísérjük, bankfüggetlen hiteltanácsadó szolgáltatásunk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére.
További kérdés estén állok rendelkezésére. Keressen bizalommal.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max