ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
17 900 000 Ft (~ 45 897 €)
Nógrád - Nógrád
Almáskert


Építés éve 2014
Alapterület:24 m2
Szobák száma:1+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777638
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Nógrád :

Eladóvá vált egy szeretett kis gyöngyszem Nógrád almáskerti részén, közel a faluközponthoz.
A szép 746 nm-es, 2 utcáról is megközelíthetõ, körbekerített, zöld, bokros, tujafás telken egy télen-nyáron lakható, teljesen berendezett, 24 nm-es, plusz teljes szélességében terasszal ellátott mobilház biztosít elvonulásra vagy akár állandó lakhatásra alkalmas meghitt kuckót. Az újszerû mobilházban két szoba, fürdõ, külön WC, nappali-konyha ad praktikus, kellemes kis életteret akár a mindennapi ott tartózkodáshoz is. Az egyik szobában egy 140 cm-es franciaágy, a másikban 2 szimpla és 1 kisgyermekágy található új matracokkal. A hûtõ-fûtõ klíma mellett 3 db új elektromos panel gondoskodik a megfelelõ hõmérsékletrõl. A konyha fagyasztós hûtõvel, új beépített indukciós fõzõlappal, szagelszívóval rendelkezik. A meleg vizet egy szintén vadonatúj, külön kis szervizházban elhelyezett Ariston bojler szolgáltatja.
Az áram és a víz újonnan lett bevezetve a házhoz. A villanyóra is új, és nemrég lett 32 A-re bõvítve.
A telken található még egy külön tároló, és egy idilli kis domb-verem pince, ami téli élelem tárolására is alkalmas. A szép adottságú kert lehetõséget nyújt akár termelésre is.
Az utca részben már lakott, a környékbeliek mind barátságos, segítõkész, kedves emberek.
A faluközpontban 10-15 perc sétával minden elérhetõ: busz- és vonat állomás, iskola, óvoda, bolt, posta, gyógyszertár, önkormányzat, orvos, stb. Vác autóval 15 perc, Budapest 1 óra alatt elérhetõ. A falu idilli, felemelõ hangulatú, csendes, gondozott, fejlõdõ. Lakossága jó kedélyû, kedves és befogadó.
Az ingatlan 1/1 tulajdonú, per- és tehermentes, azonnal birtokba vehetõ. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingatlan tanácsadás Köszönjük, hogy minket választott!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Nógrád Nógrád

Eladó hétvégi ház-nyaraló Nógrád Nógrád

Eladó hétvégi ház-nyaraló Nógrád Nógrád

Eladó hétvégi ház-nyaraló Nógrád Nógrád

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max