ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
18 500 000 Ft (~ 47 074 €)
Pest - Nagymaros


Építés éve 1980
Alapterület:45 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778378
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Nagymaros :

Eladó Nagymaroson a 12-es fõúttól mintegy 200 m-re egy egy hangulatos patakparti téglaház 372 nm telekkel.
Az épület földszintjén nappali, konyha és fürdõszoba van, tetõtere egy légterû hálószoba. A ház bruttó 45, nettó 35 nm, hozzá 11 nm-es fedett terasz csatlakozik.
A 80-as évek körül épült ingatlannak stabil beton alapja van, falazata téglából készült, a szintek közt erõs fafödém található. A tetõ héjalása hullámpala, alatta üveggyapot szigeteléssel.
A házban villany van, a vezetékek 2015-ben lettek újrahúzva. Vizet állandó vízhozamú fúrt kút biztosít házi vízmû segítségével. Fûtését esetleg kandallóval, vagy elektromos fûtõpanellel tudjuk biztosítani. Az ingatlan külön falazattal összeépített a szomszédos házzal, mellyel osztatlan közös tulajdon, az ügyvédi használati megosztás lehetséges a tulajdonostárssal. A telek egyik része már kerítéssel leválasztott, a másik részen könnyedén elszeparálható; mindkét telekrész saját mérõórával és fúrt kúttal rendelkezik.
Az ingatlan kivett zártkert, gazdasági épület besorolású, így kifüggesztés nélkül azonnal birtokba vehetõ. Ezek az adatok. Azonban sem a leírás, de még a fotók sem adják vissza a hely báját: a nyúlfarknyi kis utcát, melynek vége az erdõbe vész; a patakcsobogást; a szomszédos természetes forrást; a közösséget, melynek erõsítéséért az utcában élõ és nyaraló családok egyesületet hoztak létre.
Kérem jöjjön el velem, nézzük meg, vajon Önt is megérinti-e ez a hangulat.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Nagymaros

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Nagymaros

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Nagymaros

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Nagymaros

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max