ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
29 500 000 Ft (~ 75 064 €)
Csongrád - Csongrád
Nincs megadva


Alapterület:68 m2
Szobák száma:1+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778550
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Csongrád :

Budapesttõl az M5-ös autópályán másfél órás autóútra lévõ Csongrád-Csanád megyében, Csongrádon, a Körös-torok üdülõtelepen teljeskörûen felújított NYARALÓ eladó.
Az üdülõ Magyarország méltán híres Tisza parti olyan nyaralóhelyén található, amely homokos szabadstrandja számos sport és kikapcsolódási lehetõséget biztosít. A környék évrõl-évre egyre több látogatót vonz, különféle látnivalók, gyermekprogramok és helyi programlehetõségek, éjjeli-és nappali szórakozás vár kicsiket és nagyokat. A Körös-torokban lévõ nyaralók kitûnõ üzemeltetési lehetõséget kínálnak a pörgõs szezonban. A lábakon álló tégla épületben külön WC és zuhanyzós fürdõszoba, beépített és gépesített (konyhaszigetes amerikai stílusú) konyha, tágas, világos és nagyon modern nappali helyiség található (46 m2), a tetõtéri két hálóhoz csigalépcsõ vezet fel. A nyaraló nagy, jó fekvésû terasszal rendelkezik. Az alsó szint 34m2 (25 m2 a lakótér és 9 m2 a terasz, az emelet brutto 34 m2).
A felújítás során a tetõszerkezet kapott szigetelést, új elektromos, víz/szennyvízhálózat került kiépítésre, komplett nyílászárócsere történt, az ingatlanba igényes és modern burkolatok és berendezési tárgyak kerültek. Kiadásra illetve magánhasználatra is ideális 6-8 fõ elszállásolására alkalmas az ingatlan. Az ingatlan tulajdonosának földhasználati joga van a telekre.
Tökéletes és azonnal költözhetõ ingatlan saját részre vagy magánszálláshely üzletszerû üzemeltetésére.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Csongrád Csongrád

Eladó hétvégi ház-nyaraló Csongrád Csongrád

Eladó hétvégi ház-nyaraló Csongrád Csongrád

Eladó hétvégi ház-nyaraló Csongrád Csongrád

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max