ingatlan
Eladó
építési telek /lakó/
20 000 000 Ft (~ 51 282 €)
Pest - Kismaros


Építés éve -1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778425
   
Eladó - építési telek /lakó/ - Kismaros :

Kismaros- Börzsönyligeten, panorámás, télen-nyáron megközelíthetõ, földhivatalilag szántó minõsítésû, de építésügyileg Má-tu (általános mezõgazdasági és turisztikai) övezeti besorolású, 5200 négyzetméter nagyságú terület eladó.
Aszfalt és murvás úton megközelíthetõ telek szélessége 30 méter, hosszúsága 178 méter, napsütötte déli fekvésû, fák csak az utcafrontján vannak.
Víz telek elõtt, villany és gáz az utcában kb 250 méterre, csatorna nincs ezen a környéken. Állandó ott lakásra, üdülõnek, kempingnek, tanyának, bio gazdaságnak, vendégházak építésére, önellátásra is tökéletesen alkalmas a terület.
Lakó, gazdasági , és/vagy turisztikai épület(ek) építhetõk rá. Busz és kisvasút megálló 650 méterre, 4km-en belül óvoda, iskola, játszóterek, közért, zöldséges, éttermek, Duna-parti strand, vasútállomás.
Kiváló közlekedés Pestre (45km), reggel félóránkénti, a nap további részében óránkénti vonat indulással. Vác 12km. Megvásárlását a földtörvény szabályozza, tehát kifüggesztés köteles, viszont mivel 1 hektár alatti a nagysága, így nem kell hozzá mezõgazdasági végzettség. A szerzõdéskötéstõl a jóváhagyásig kb 8 hónap telik el, ezért a vételár kifizetése is a jóváhagyáskor történik, szerzõdéskötéskor 20% foglaló kifizetése szükséges csak. "Az Má-tu jelû–általános mezõgazdasági turisztikai övezetben az általános rendeltetéseken kívül lakó és agroturisztikai funkció is építhetõ, a mezõgazdasági épület felépítésével egyidejûleg, vagy azután. Az Má-tu övezetben a telekalakítás és épület elhelyezés feltételei:
a) a kialakítható, beépíthetõ legkisebb telekméret 5.000 m2(0,5ha).
b) a beépítés mértéke legfeljebb 5%.
c) a legnagyobb épületmagasság:
-ca) lakóépület esetében 5,0 m,
-cb) üzemi és mezõgazdasági építmény esetében 7,5 m,
-cc) különleges technológiai igényû építmény esetében 10 m.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max