ingatlan
Eladó
építési telek /lakó/
9 700 000 Ft (~ 24 808 €)
Pest - Dömsöd


Építés éve -1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778899
   
Eladó - építési telek /lakó/ - Dömsöd :

Dömsöd csendes részén, karnyújtásnyira a Dunától, jól megközelíthetõ, aszfaltos utcában, A Ráckevei út felsõ részén, a csatornától kb 50 méterre, 770 m2-es, körbekerített, õsfás, hangulatos,rendezett, AZONNAL BIRTOKBAVEHETÕ telek eladó. Az ingatlan a Ráckevei út felsõ részén helyezkedik el, , a Duna partól kb. 100 méter távolságra. A zsilip környéke kedvelt horgászhely. Dömsöd ezen része dinamikusan fejlõdõ rész, vegyes beépítésû terület, jobbára üdõlõkkel, de állandó lakhatásra is alkalmas ingatlanokkal. Ezen területen folyamatos érték növekedés várható.
A telek beépíthetõsége 20 %, így szabadon választhat leendõ tulajdonosa, hogy nyaralót szeretne vagy esetleg egy idili környezetben nyaralva élni télen- nyáron élvezni a hely adottságait. Az ingatlan paraméterei:
-A Duna kényelmes sétával 3 perc alatt elérhetõ (100 m).
-Közmûvek az utcában
-25 méteres utcafronti résszel rendelkezik
- A stég használati lehetõség az RSD partján külön megegyezés szerint.
- Az ingatlanon található egy 2 helységbõl álló tárolóként, vagy felvonulási helységként használható faház is. Ha az ingatlan megvásárlásához, hitelre van szüksége, irodánkban a teljes hitel igénylési folyamatot végig kísérjük, bankfüggetlen hitelszakértõ szolgáltatásunk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére. Keressen bizalommal.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó építési telek /lakó/ Pest Dömsöd

Eladó építési telek /lakó/ Pest Dömsöd

Eladó építési telek /lakó/ Pest Dömsöd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max