ingatlan
Eladó
családi ház
85 000 000 Ft (~ 216 285 €)
Pest - Zsámbék


Építés éve 1994
Alapterület:185 m2
Szobák száma:7
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778721
   
Eladó - családi ház - Zsámbék :

Önálló családi ház Zsámbék központi részén eladó. A részben alápincézett tetõtér beépítéses új családi ház az 1990-es évek közepén épült téglából oldalhatáros elhelyezkedéssel. Az utcafronti homlokzatból nem is látszik, hogy a délnyugati homlokzat tornácos jellegû és nagyon hangulatos. A tulajdonosok az évek során folyamatosan karbantartották és a hasznos alapterületet a meglévõ garázs átalakításával kibõvítették így jelenleg a földszint lakható hasznos területe: 130 nm.
Az alábbi helyiségekbõl áll: két konyha, két étkezõ, két fürdõszoba két nappali- a hátsó nappaliból van lejárat a boltíves pincébe-míg az elsõ nappaliból feljárat az emeletre, mely egyben a tetõtér.
A fsz. úgy lett kialakítva, hogy akár két generáció együtt de mégis külön lakhatásra is alkalmas, illetve a jogszabályoknak megfelelõen tovább is bõvíthetõ a tetõtér folytatólagos beépítésével.
Az emeleten három szoba és egy lakóelõtér került kialakításra és egy zuhanyzós fürdõszoba. Az emelet hasznos lakható területe: 54 nm.
Fontos rezsi szempontjából, hogy két generációs azaz két lakóegységes, így összekötözésnél ez figyelembe vehetõ.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Zsámbék

Eladó családi ház Pest Zsámbék

Eladó családi ház Pest Zsámbék

Eladó családi ház Pest Zsámbék

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max