ingatlan
Eladó
családi ház
109 900 000 Ft (~ 281 795 €)
Pest - Veresegyház
Hegyek


Építés éve 2021
Alapterület:110 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778807
   
Eladó - családi ház - Veresegyház :

Veresegyházon kedvelt Hegyeken csendes, kertvárosi környezetben újépítésû, földszintes, 110 nm-es, 21 nm terasz, nappali, étkezõ-konyha (44 nm), 3 hálószobás (2 db 13,6 és 1db 9.5 nm között), duplakomfortos új családi ház, 837 nm-es telken eladó.
A kiváló elrendezésû, mediterrán stílusú családi ház minõségi anyagokkal, burkolatokkal épült 2020-ban. A fõfalak 30-as téglából készültek, külsõ, homlokzati hõszigeteléssel ellátva. A födém betonfödém, a nyílászárók hõszigetelt modern üvegezésüek. A fûtésrõl és melegvízrõl kombi cirkó gondoskodik, a hõleadás padló fûtéses kombinált radiátoros fûtés. Az ingatlanban 2 db inverteres klíma kerül beépítésre. Riasztó elõkészítés megtörtént.
A parkolás az ingatlan mellett lehetséges. További opcióként önálló garázs is kialakítható. A kert gondozott, a füvesített. Valós képek az ingatlanról.
Ha ingatlan vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát, kedvezményesen vállaljuk annak értékesítését! Ha vásárláshoz hitelre van szüksége, hitelügyintézõnk ingyenesen segít önnek megtalálni a piacon felelhetõ legkedvezõbb hitelkonstrukciót. Várom megtisztelõ hívását a hét minden napján!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max