ingatlan
Eladó
családi ház
64 900 000 Ft (~ 165 140 €)
Pest - Veresegyház
Nincs megadva


Építés éve 1975
Alapterület:157 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777656
   
Eladó - családi ház - Veresegyház :

Veresegyház csendes kis utcájában eladó egy 3010 m2-es telken álló 157 m2-es, kétgenerációs családi ház.
Az ingatlan két külön álló házból áll. Az elsõ épület alapterülete 97 m2, itt egy elõteret, amerikai konyhát, spájzot, három külön nyíló szobát és zuhanyzós-toalettes fürdõszobát találunk, valamint egy 15 m2-es teraszt. A második ház 60 m2-es, melyben egy elõteret, konyhát, spájzot, két külön nyíló szobát és egy kádas-toalettes fürdõszobát alakítottak ki. Mindkét ház külön villany- és vízórával rendelkezik! Az épületek nemrég részleges felújításon estek át, megtörtént a nyílászárók cseréje hõszigetelt mûanyagokra, illetve alumínium redõnyök is kerültek rájuk.
Az ingatlan melegérõl gázkazán és vegyes tüzelésû kazán gondoskodik. A házhoz tartozik egy fedett kocsibeálló, mely három autó tárolására alkalmas.
Az udvaron található melléképület jelenleg mûhelyként üzemel. Veresegyházon minden megtalálható pár perc sétára: vasútállomás, buszmegálló, általános- és középiskolák, óvodák, bölcsõde, gyógyszertár, szakorvosi rendelõk, állatkórház, heti 2 alkalommal hatalmas piac. A városban pezseg a kulturális élet, és számtalan sportolási, kirándulási és egyéb kikapcsolódási lehetõség emeli az életminõséget, többek közt strand, horgásztó, Mézesvölgyi nyár rendezvények. A város tiszta és kifejezetten rendezett. Budapest autóval 15 perc alatt megközelíthetõ.
Ha szeretne egy kellemes, kisvárosias, de mégis családias környezetben élni, akkor ez az ingatlan megfelelõ lehet az ön és családja számára. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Irányár 64,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max