ingatlan
Eladó
családi ház
69 900 000 Ft (~ 177 863 €)
Pest - Vácrátót


Építés éve 2023
Alapterület:103 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777632
   
Eladó - családi ház - Vácrátót :

Vácrátóton új építésû panorámás családi ház eladó! VÁCRÁTÓTON, ÖSSZKOMFORTOS, FÖLDSZINTES, NAGYTERASZOS ÖNÁLLÓ családi házat kínálunk eladásra!
Képzelje el, milyen lehet gyönyörû környezetben, új otthonban a város zajától távol élni, ahol mégis minden elérhetõ közelségben van!
A ház alapterülete terasz nélkül 91 m2, a terasz területe 12,13 m2. Az ingatlan tágas 40 m2-es amerikai konyhás nappalival, három világos hálószobával, egy kádas fürdõszobával, külön WC-vel, elõszobával. A bejárat elé fedetlen kocsi beállási lehetõséggel, elektromos kapubeállóval. Illetve a riasztórendszer elõkészítése is a terv része.
A ház kitûnõ minõségben, magas mûszaki tartalommal épül 30-as téglából + 12 cm-es külsõ Dryvit rendszerû és grafitos hõszigeteléssel, betoncserép héjazattal.
Alaprajza jól tervezett, logikus elosztású.
Hõszivattyús fûtési,- melegvíz ellátási rendszerrel, padlófûtéssel kerül kialakításra. A homlokzatokra 5 kamrás nyílászárókat építenek be elektromos redõny elõkészítéssel.
. Az áramellátás földkábelen 1x32 A terhelhetõséget biztosít.
A burkolatok (hideg 6. ezer Ft/m2 meleg 4. ezer Ft/m2-ig), szaniterek (max. 245. ezer Ft-ig), falszínek (fehér, vagy fehérbõl kikeverhetõ világos színek), beltéri ajtók (50. ezer Ft/ db + kilincs 6. ezer Ft / db) pedig az Ön igényei szerint alakíthatóak.
A ház körüli járófelületek, autóbeálló viacolor burkolással készül. A térkõ 5.500 Ft/m2-es árig szintén választható. Az ingatlan kulcsrakész állapotban BB jelû energetikai tanúsítvánnyal kerül átadásra szaniterekkel, burkolatokkal, belsõ ajtókkal együtt. A ház egy 1274 m2-es telekre épül, másodmagával, mind a két családi háznak természetesen, külön bejárata van, mind a két ház gyalogosan is és gépkocsival is az utcafrontról megközelíthetõ.
Az ingatlant megtekinthetõ referencia munkákkal rendelkezõ, megbízható kivitelezõ építi. A hirdetésben szereplõ fotók tájékoztató jellegûek, egyedi igények jelzésére van még van lehetõség. Az Ingatlanra az CS.O.K, a Babaváró, az illetékmentesség és a ÁFA visszatérítés igénybe vehetõ. Hitel és kedvezmények igénylésének menetében. Díjmentesen segítünk önnek, hogy mihamarabb be tudjon költözni családjával új otthonába.
Ha a vásárláshoz még el kell adni jelenlegi ingatlanát annak értékesítését kedvezményes, kiemelt feltételek mellett vállalom. Várom megtisztelõ hívását.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Vácrátót

Eladó családi ház Pest Vácrátót

Eladó családi ház Pest Vácrátót

Eladó családi ház Pest Vácrátót

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max