ingatlan
Eladó
családi ház
179 000 000 Ft (~ 455 471 €)
Pest - Vácduka


Alapterület:180 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777595
   
Eladó - családi ház - Vácduka :

Vácdukán kínálok eladásra egy 180 m2, 4 szoba + amerikai konyhás, tégla építésû, panorámás, teljeskörûen bútorozott kétgenerációs családi házat 1100 m2 parkosított telken. Ez a kiemelkedõen magas mûszaki tartalommal és intelligens megoldásokkal létrehozott okosotthon a kor igényeinek megfelelõ, maximálisan elérhetõ energiatakarékosságon felül a lakók kényelmét szolgáló megoldásokkal tölti be a tökéletes otthon szerepét. A vételár részét képezõ magas minõségû bútorok nyújtotta élmény, az igényes kivitelezés és a központi hangrendszerbõl szóló kedvenc dallamaink mellé már csak a személyes dolgaink szükségesek, hogy családunk azonnal otthon érezze magát. A házba belépve, az elõtérbõl a körbeüvegezett, teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappaliba érkezünk, ahol kandalló teszi még hangulatosabbá a helyiséget. A beépített, gépesített konyhabútornak és a Cserhát vonulataira nyíló panorámának köszönhetõen a konyhában eltöltött idõ is kellemessé válik. A polcozott kamra extra tárolóhelyet biztosít konyhai kiegészítõinknek.
Szinteltolással került kialakításra a szülõi háló, fürdõszoba sarokkáddal, zuhanykabinnal és toalettel, külön helyiségben vendégek részére toalett kézmosóval, szekrényekkel beépített folyosó és háztartási helyiség. Egy teljes értékû lakrész is elérhetõ ezen a szinten, szobával, konyhával, zuhanykabinos fürdõvel, toalettel, mely a terasz felõl közvetlenül is megközelíthetõ. Ideális megoldás vendégeink, nagyszülõk, illetve kamaszaink számára is ez a privát tér.
Az emeletre a nappaliból jutunk fel, ahol két szoba és egy zuhanykabinos fürdõszoba és toalett kapott helyet. A tágas teraszon elegendõ helyünk van családi közös étkezésekhez vagy a kerti ülõgarnitúrán eltöltött pihenésre.
A kertben található még egy 10 m2 faház, ahol kényelmesen elférnek kerti szerszámaink, valamint fedett kis terasza további tárolási vagy kényelmi lehetõségeket biztosít. A házat gondozott kert öleli körül, mely szintén okos megoldásokkal emeli kényelmünket, mint pl. több körös öntözõ- és csepegtetõrendszer, vízkonnektorok, automatizált tápoldatozás és világítás. A kétszárnyú kertkapu és a garázskapu is automatikusan nyílik, bent egy autóval parkolhatunk és igény szerint két autót is tölthetünk. Egy másik pontján az utcafrontnak, automatizált úszókapu biztosít beállási lehetõséget még egy autónak. MÛSZAKI ADATOK
Riasztó
Központi hangrendszer
Napelem - 14kW
Motoros árnyékolók
Hõszivattyú
Padlófûtés + radiátor
Hûtõ-fûtõ klíma minden szobában és a nappaliban Irányár: 179 millió Ft Vácduka egy csendes, rendezett község Vác agglomerációjában. A lokációban minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez szükséges, iskola, óvoda, vásárlási lehetõségek, orvos, gyógyszertár, posta. Vác autóval 10 perc, M2 5 perc, Budapest 25-30 távolságra van.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Vácduka

Eladó családi ház Pest Vácduka

Eladó családi ház Pest Vácduka

Eladó családi ház Pest Vácduka

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max