ingatlan
Eladó
családi ház
249 000 000 Ft (~ 638 462 €)
Pest - Vác
Václiget


Építés éve 2003
Alapterület:440 m2
Szobák száma:9
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777725
   
Eladó - családi ház - Vác :

Vác Václigeti részen, színvonalas lakóparki környezetben luxusotthon saját kerti tóval!
Csodás zöldövezeti részen, családiházas (zsúfoltságtól mentes) idilli környezetben találjuk gondozott, impozáns kerttel körülvéve ezt a kényelmes rezidenciát. A 2000-es évek elején egyedi tervek és elképzelések alapján, amerikai stílusban, korszerû anyagokból és kezelést nem igénylõ felületek kialakításával épült.
Bruttó 520 m2, nettó 440 m2 alapterületével nagyobb családok számára vagy több generáció együttélésére is ideális megoldást nyújthat.
Kertjében rengeteg virág, bokor és kútról táplált kerti tó nyújt különleges látványt és biztosítja a felhõtlen pihenés lehetõségét.
A fõ lakótér a földszinten található, saját fürdõszobás hálórészekkel, 40 m2 es terasszal, melyet körülölel az épület és több irányból is megközelíthetõvé teszi. A nappalin, étkezõ-konyhán, kamrán és gardróbon kívül öt hálószobát találunk itt, melybõl kettõ saját fürdõszobakapcsolattal is rendelkezik. Az étkezõkonyha tágas, teraszkapcsolatos, beépített egyedi konyhabútorral, hangulatát kandalló fokozza.
A félszuterén rész ablakos, világos, külön lakrészként is használható saját fürdõszobával, nagy világos terekkel, jelenleg egy infra szauna is helyet kapott itt, sportolásra is alkalmas nagyobb helyiség ( 40 m2) is rendelkezésre áll , két szekció borospinceként berendezett. Az alsó szint használható lakhatási, raktározási, gépészeti, sport és hobby célokra.
A szomszéd felõl zöld növényekkel is leválasztott kertje kis tóval, gyönyörû vízi és kerti növényekkel, locsolórendszerrel felszerelt. Hosszú utcafrontján több autó is kényelmesen parkolhat a telek mentén, a zárt garázsban vagy akár a kertben is.
A ház fûtése gázkazánnal központi fûtés, a fürdõ és a mosdóhelyiségekben padlófûtés került kiépítésre, a melegvízhez tárolótartály is van, vízlágyítót is beszereltek.
Ha romantikus hangulatra és klasszikus eleganciára vágyik ahol intim teraszán egy saját tó látványát csodálva vacsorázhat ne hagyja ki ezt a lehetõséget, gyõzõdjön meg róla személyesen is, hogy megtalálta-e álmai otthonát! Irányár: 249 M Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max