ingatlan
Eladó
családi ház
31 900 000 Ft (~ 81 170 €)
Pest - Vác
Máriaudvar


Alapterület:60 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777672
   
Eladó - családi ház - Vác :

Eladó családi ház Vácon egy lakás áráért! 31.9 M!
Eladó Vác vidékies hangulatú, zöldövezeti részén egy 60 m2-es alapterületen lévõ, kb. 46 m2 fûtött területû, fedett elõteraszos, másfél szobás kis családi ház. Az ingatlanban tágas konyha, közlekedõ, fürdõ, spájz és egy gardróbnak is használható tároló található.
A ház Lke-20-as övezetben fekszik, kb. 737 m2-es, a szomszédoktól elhatárolt, körbekerített telke 30% beépítettséggel rendelkezik. Az ingatlan 2007-es építésû, kocsibeálló és nyitott tároló, illetve egy zárható tároló helyezkedik el az udvarban. Területe alkalmas kert kialakítására, bõvítésre, szabadtéri idõtöltésre. Udvarán ásott gyûrûskút is van, ami az öntözést biztosíthatja. A szobákban és a konyhában thermoüveges fa ablakokat építettek be, a fürdõ és spájz ablaka, a bejárati ajtó igény szerint újra cserélhetõ. A fürdõszobát a tulajdonos átalakította épített zuhanyfülkésre és a vízvezetékelés is teljes cserére került. Az ingatlanba idõközben a csatorna bevezetését is megoldották. Fûtése klímás, ami vízteres kályhával megoldott radiátoros fûtéssel kombinálható. A klíma jó szolgálatot tesz a nagyobb melegekben is, bár a porotherm téglaház hõszigetelése jó, és egy plusz 5 cm-es külsõ szigetelést is kapott. Ennél fogva rezsije még a legnagyobb hidegekben is kedvezõ.
Az ingatlan teljes tetõszerkezetét 4-5 éve cserélték, és szintén új Lindab cserepes tetõlemezzel fedett. Néhány hónapja a villanyvezetékek is teljes cserére került.
A közelben jól bevezetett zöldséges és vegyesbolt található. Néhány percnyi autóúttal könnyen megközelíthetõ az ALDI, SPAR, LIDL és egyéb bevásárlási lehetõségek, szolgáltatói és kereskedelmi egységek. A vasútállomás és a buszmegálló 2-3 percre található. Tömegközlekedéssel és autóval a belváros is 5-6 perc alatt elérhetõ. Ha kertes ingatlant szeretne Vácon egy lakás áráért, ha csendes, szép panorámájú, családiházas környezetbe vágyik és felkeltette érdeklõdését ez a kiváló lehetõség, kérem, hívjon a megadott telefonszámon! Irányára: 31.9 M Az ingatlan elõre egyeztetett idõpontban akár hétvégén is megtekinthetõ. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban: - Ingyenes tanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés, értékfelmérés
- Hiteltanácsadás és hitelügyintézés
- Biztosítási terület
- Jogi háttér biztosítása Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max