ingatlan
Eladó
családi ház
149 900 000 Ft (~ 382 398 €)
Pest - Vác


Építés éve 2019
Alapterület:135 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777658
   
Eladó - családi ház - Vác :

A Dunakanyar szívében, Václigeten eladó egy kétszintes, mediterrán stílusú családi ház. Az ingatlan 2019-ben épült minõségi alapanyagokból. Az alsó szinten elõszobát, egy tágas, amerikai stílusú konyhás nappalit és fürdõszobát találunk. Ezen a szinten van a garázs is, mely egy autó tárolására alkalmas. A felsõ szinten három tágas, világos hálószoba, egy fürdõszoba és egy gardróbszoba került kialakításra. A ház hûtésérõl és fûtésérõl hõszivattyús rendszer gondoskodik, mely falfûtéssel és padlófûtéssel lett kialakítva.
A hûtés, fûtés helyiségenként, egy applikációs rendszeren keresztül irányítható. A tetõre 5 kW-os napelem került, mellyel takarékos áramfogyasztás érhetõ el. A ház magas minõségû, egyedileg készült nyílászárókkal lett ellátva. Az ablakokat motoros alumíniumredõnyök és szúnyoghálók védik, melyek applikációs rendszeren keresztül irányíthatók. A nappaliból hatalmas üveg tolóajtón keresztül egy kültéri teraszra és a kertbe léphetünk ki. A házat gondozott kert öleli körül, melyet különleges növények, tuják és pálmafák díszítenek.
A kert vízellátásáról fúrt kút és kerti automata öntözõrendszer gondoskodik.
A kert rendben tartásáról Gardena robotfûnyíró gondoskodik, mely benne van az ingatlan árában! A kertben található még egy 30 m2-es fedett terasz, ahol egy Wellis jakuzzi került elhelyezésre, melynek maradása megbeszélés tárgyát képezi. A kertben helyet kapott egy kisház is, mely kerti szerszámok, eszközök, biciklik tárolására alkalmas. Az ingatlant kamera- és riasztórendszer védi a kíváncsiskodó szemek elõl. Václiget kertvárosi részén pár perc sétával minden elérhetõ: óvoda, iskola, bevásárlóközpont.
Budapest autóval 25 perc alatt kényelmesen elérhetõ.
Az ingatlantól a Duna-part 10 perc sétára található, mely a pihenni vagy horgászni vágyók számára, de a kirándulók és a biciklizõk számára is lehetõséget biztosít a kikapcsolódásra. Ha szeretne egy csodálatos kertvárosi részen lakni csendes, nyugodt környezetben, mégis mindenhez közel, akkor ez az ingatlan megfelel ön és családja számára. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes jogi ügyintézésben állok rendelkezésére.
Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és Önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Irányár: 149,9 M Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max