ingatlan
Eladó
családi ház
114 900 000 Ft (~ 294 615 €)
Komárom-Esztergom - Tata
Újhegy


Építés éve 2005
Alapterület:120 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778821
   
Eladó - családi ház - Tata :

Kérem kattintson a fõképen található „ VIDEÓBEMUTATÓ gombra”, hogy elérje az ingatlanról készített videónkat, amelynek segítségével online is megtekintheti az ingatlant!
Kérem kattintson a fõképen található „VIRTUÁLIS SÉTA gombra „ hogy elérje az ingatlanról készített 360 fokban forgatható Virtuális Túrát, amelynek segítségével online bejárható az ingatlan.
Eladóvá vált Tata, Újhegy zöldövezeti részén egy jó állapotú, családias, kétszintes plusz pincekapcsolatos, nettó 120 m2-es, nappali + 4 szoba + 2 fürdõs, 2005-ben átadott, déli tájolású, családi ház. A földszinten tágas nappali, konyha-étkezõ biztosítja lakóinak a közös teret a családi együttlétekhez. Ezen a szinten található egy ablakos fürdõszoba, egy tárolóhelység, hálószoba és egy távmunkára kialakított vagy egyéb üzlethelyiségnek használható, világos szoba. Az emeleten 2 külön nyíló szoba, és egy fürdõ található. Pince szinten fûtött garázs, és egy 30 m²-s kazánház helyezkedik el. Utóbbi könnyedén átalakítható különálló kis lakássá. A ház és telek egyedisége több szempontból is jelentõs:
-nyugodt és csendes környezet
-dupla komfort teszi kényelmessé nagy családok számára
-teraszos kerthelyiség remek helyszín a családi összejöveteleknek A ház 30-as Porotherm téglából épült betoncseréppel. A fûtésrõl Saunier Duval gázkazán gondoskodik, padlófûtéssel és radiátor hõleadókkal. Az elektromos kandalló a nappaliban kapott helyet. Az ingatlan ideális fiatal pároknak, gyermekes családoknak akik csendes zöldövezetben szeretnének élni. Gyalogtávolságon belül újonnan épült bölcsõde mûködik, 100 méteres körzetben buszmegálló, amivel pár perc alatt bejutunk a központba. 1 kilométeren belül iskola, posta, vasútállomás található. És a természet kedvelõi 15 perc sétával a Cseke-tóhoz juthatnak. Az ingatlan kizárólag elõre egyeztetett idõpontban tekinthetõ meg. A megadott telefonszámon érdeklõdni lehet a hét bármely napján.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max