ingatlan
Eladó
családi ház
84 000 000 Ft (~ 214 834 €)
Komárom-Esztergom - Tata
Kertváros


Építés éve 1975
Alapterület:112 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778584
   
Eladó - családi ház - Tata :

Igazi kuriózum kizárólag a Feel-Ing kínálatában!
Tata közkedvelt Kertváros övezetének csendes zsákutcájában található 640nm-es telken lévõ 112nm-es családi házat kínálom megvételre kétállásos garázzsal, mosókonyhával, nyárikonyhával, tárolóval és egy 40nm-es önálló apartmannal!
1970-es években épült 30-as tégla falazatú családi ház 4cm hungarocell szigeteléssel ellátott.
Az otthon melegérõl és a melegvíz ellátásról cirkó kombi gázkazán gondoskodik.
Ezen kívûl egy hûtõ-fûtõ split klíma biztosítja a kellemes hõérzetet télen-nyáron.
Napelem kiépítésére tökéletesen alkalmas a háztetõ mérete és fekvése is.
Lehetõség van a két lakrészt külön mérõórákkal felszerelni, társasházasítani az ingatlant, ezzel is csökkentve a fûtésszámlát.
A ház kétrétegû, mûanyag ablakai szúnyoghálóval és redõnnyel felszereltek.
A gondozott, részben térkövezett, részben füvesített kertbe egy elektromos távmûködtetésû kapun keresztül tudunk beállni autónkkal és egy ugyancsak elekromos ajtókkal felszerelt dupla garázsban tudunk biztoságban parkolni.
A kert gyönyörûen gondozott növényei, egy kerti grill, egy kerti fedett pavilon és egy épített medence nyújtotta örömeit élvezhetjük az ideális méretû telken. Fúrt kútnak köszönhetõen gazdaságos a kert gondozása.
A 112 nm-es ház egy nappalit, kettõ külön bejáratú szobát, étkezõt, konyhát és fürdõszobát-toalettel foglal magába.
Dél-nyugati fekvésének köszönhetõen napfényes az ingatlan és napelem kiépítésére is a legideálisabb fekvésû!
Pár éve a konyha teljes felújításon esett át, ekkor kerültek be a vételár részét képezõ konyhaszekrénybe épített gépek, úgymint Siemens mosogatógép, Gorenje beépített sütõ, Candy fõzõlap. Illetve ekkor építették be a mûanyag nyílászárókat is.
Az ingatlan abszolút minden igényt kielégít, mivel külön mosókonyha, nyárikonyha, tágas kamrával került kialakításra az épület hátsó részén, illetve egy mûhelynek, vagy tárolónak is jól használható helyiség is helyet kapott.
A ház különlegessége, hogy 40nm-es önálló kazánnal rendelkezõ teljesen felszerelt apartman került kialakításra, saját fürdõszoba-toalett helyiséggel. Ennek köszönhetõen akár két generációnak az együtt élésére is alkalmas.
Ezen kívül a teljes tetõtér beépíthetõ, a közmûvek elõkészítése ott már meg is történt.
Amennyiben szeretne Tata egyik legjobb utcájában lakni egy rengeteg lehetõséget magában rejtõ házban, intim kerttel és sok extrával, keressen és nézzük meg együtt ezt a kuriózumot!
Befektetõknek is ideális vétel lehet, mivel jelenlegi tulajdonosok 2025. márciusig visszabérelnék az ingatlant reális áron!
Irodánk pénzügyi tanácsadással, banksemleges hitel ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel áll szíves rendelkezésükre!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max