ingatlan
Eladó
családi ház
99 900 000 Ft (~ 255 499 €)
Pest - Szokolya


Építés éve 1984
Alapterület:170 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778391
   
Eladó - családi ház - Szokolya :

Eladó Szokolya csendes utcájában egy 170 nm-es családi ház garázsokkal, mûhellyel, 1298 nm telekkel. A ház földszintjén nappali, étkezõ, konyha, kamra és mellékhelyiség kapott helyet, emeletén 4 tágas hálószoba (melyekbõl kettõ teraszkapcsolatos), nagy elõtér, valamint fürdõ van. Az ingatlan statikailag tökéletes, száraz; falazata 38-as téglából épült 10 cm szigeteléssel, így a rezsije kifejezetten alacsony. Összközmûves, fûtését gázcirkó, vagy vegyes tüzelésû kazán szolgáltatja. A lakóházhoz két garázs tartozik, melyek közül az egyik elektromos kapuval nyitható; valamint mûhely és a hozzá tartozó raktár, amelyek kiszolgálását ipari áram segíti. Ezen helyiségek területe mintegy 100 nm. A ház teljesen sík telke 1298 nm, rajta a változatos gyümölcsfákon túl felújítandó medence, sütögetõ és kerti filagória található. Az ingatlan per-, igény- és tehermentes. A falu gyönyörû környezetben fekszik: patak szeli ketté, erdõk, dombok ölelik körül.
Szokolya település kifejezetten biztonságos: itt a gyerekek nyugodtan járhatnak önállóan a helyi szépen felújított iskolába. Álomszép a nem oly' rég épített bölcsõde-óvoda, felújított az egészségház, van bolt, gyógyszertár, foci- és teniszpálya, cukrászda is. A kismarosi vasútállomásra mintegy 6 perc alatt érünk kocsival, vagy busszal, onnan zónázóval 38 perc alatt a Nyugati Pályaudvarra érkezhetünk. Kérem nézze meg velem ezt a hangulatos házat, hátha az Ön családjának az otthona lehet.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Szokolya

Eladó családi ház Pest Szokolya

Eladó családi ház Pest Szokolya

Eladó családi ház Pest Szokolya

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max