ingatlan
Eladó
családi ház
112 900 000 Ft (~ 289 487 €)
Nógrád - Szendehely


Építés éve 2004
Alapterület:150 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777645
   
Eladó - családi ház - Szendehely :

Szendehely Rózsadombján eladásra kínálok egy 1050 m2-es telken egy 150 m2 alapterületû családi házat.
Az ingatlan 2004-ben épült, 2019-ben pedig részleges felújításon esett át. Az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali, kamra, három külön nyíló, világos hálószoba, egy gardróbszoba, fürdõszoba toalettel és egy külön toalett került kialakításra.
A konyha felett egy hatalmas galéria is készült, mely jelenleg játszószoba a gyerekek számára, de a tetõtér többi része is beépíthetõ. A nappaliból kilépve egy hatalmas, 60 m2-es teraszon találjuk magunkat; itt szemet gyönyörködtetõ látványban lesz részünk a Börzsöny hegység vonulataira, csodálhatjuk a napfelkeltét vagy a naplementét. A házat gondozott kert öleli körül. Szendehely infrastruktúrája kiváló, itt minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: bölcsõde, óvoda, iskola, élelmiszerüzletek, orvosi rendelõ, gyógyszertár. Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedési szempontjából kiváló: Vác és Budapest is könnyedén megközelíthetõ mind tömegközlekedéssel, mind autóval. Szendehely környékén a nõtincsi Horgásztó, a Bánki-tó és a Jenõi-tó is rendkívül kellemes kirándulóhely családdal vagy barátokkal, a Börzsönyben pedig számos túraútvonal, kilátó, sõt, még kisvasút is található. Érdemes ellátogatni a közeli nógrádi várhoz, ám Kismaros, Nagymaros és Verõce is a közelben fekszik. Ha szeretne egy csodálatos, mesés helyen lakni, szarvasbõgést, madárcsicsergést hallgatni, akkor ez az ingatlan alkalmas ön és családja számára! A konyhaszekrény gépezettel a vételi ár részét képezi.
Irányár: 112,9 millió forint. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Szendehely

Eladó családi ház Nógrád Szendehely

Eladó családi ház Nógrád Szendehely

Eladó családi ház Nógrád Szendehely

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max