ingatlan
Eladó
családi ház
14 900 000 Ft (~ 37 913 €)
Nógrád - Romhány


Építés éve 1950
Alapterület:85 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777735
   
Eladó - családi ház - Romhány :

Eladó Romhányban egy 85 m2-es, önálló családi ház! Az 1137 m2 alapterületû ingatlanhoz tartozik egy 25 m2-es kõ borospince, tároló és padlás is.
1950-ben épült, belmagassága 2,65 m2. A víz, villany feltöltõs, gáz az udvarban található. A melegvíz ellátását villany biztosítja.
Romhányban, egy igen nagy történelmi múltú, érdekességekben gazdag községben járunk, Rétságtól 10 km, Budapesttõl 60 km távolságra, és csupán 9 km-re a 2-es fõúttól. A faluban minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja: óvoda, iskola, boltok, takarékpénztár, gyógyszertár, zöldséges, szépségszalon, szolárium, dohánybolt, orvosi rendelõ, benzinkút stb. Jöjjön el, és valósítsa meg elképzeléseit itt! Irányár: 14,9M Ft Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
Köszönjük, ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Romhány

Eladó családi ház Nógrád Romhány

Eladó családi ház Nógrád Romhány

Eladó családi ház Nógrád Romhány

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max