ingatlan
Eladó
családi ház
32 900 000 Ft (~ 83 715 €)
Nógrád - Romhány


Építés éve 1978
Alapterület:188 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777692
   
Eladó - családi ház - Romhány :

Eladó egy 3 szintes, önálló családi ház Romhányban!
Budapesttõl 40 km-re, Nógrád megye kis településén, egy tavacska közelében bukkanhatunk rá erre a nagyszerû lehetõségeket nyújtó, összkomfortos ingatlanra, mely egy 1603 m2 alapterületû telken helyezkedik el.
Kimondottan ajánlom vidékre vágyóknak, nagycsaládosoknak vagy két generáció együtt éléséhez. Aki befektetésben gondolkodik, annak kiválóan alkalmas lehet vendégház, panzió létesítéséhez! A tégla építésû házat 1978-ban építették, jelenleg 187 m2-es fûthetõ alapterülettel rendelkezik. Az alsó szinten található egy gyönyörû szép, tágas hall, egy konyha és egy fürdõ terasszal.
A tetõtérbe lépcsõn jutunk fel, ahol két külön bejáratú szoba és egy nappali található, plusz egy erkély. A közmûvek a gáz kivételével bevezetésre kerültek, 380 W ipari árammal. A meleg vizet villanybojler állítja elõ, míg a fûtés fával és központi fûtéssel történik. Lehetõség van másodlagos fûtésre is egy vegyes tüzelésû kazán segítségével, mellyel befûthetõ az egész ingatlan, beleértve a garázst is. Melléképületként állattartásra alkalmas, 6 m2-es ólak és egy 30 m2-es garázs állnak rendelkezésünkre.
Az alagsorban van egy 20 m2-es, kõbõl épült borospince, az udvaron pedig egy ásott, gyûrûs kút, ami ellátja a veteményest, sõt, a kútrendszer a házban is kiépítésre került, és át is
kapcsolható. A mindennek helyt adó Romhány Rétságtól és a 2-es fõúttól 9 km-re, az országos kéktúra útvonalán helyezkedik el.
Számos túrázási lehetõséget nyújt a természetkedvelõk számára. Ne hagyja veszni ezt az alkalmat! Folytassa életét itt!
Irányár: 32,9 M Ft Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Generálkivitelezés
- Értékbecslés
Köszönjük, ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Romhány

Eladó családi ház Nógrád Romhány

Eladó családi ház Nógrád Romhány

Eladó családi ház Nógrád Romhány

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max