ingatlan
Eladó
családi ház
64 900 000 Ft (~ 166 410 €)
Pest - Ráckeve
Újtelep


Építés éve 2001
Alapterület:100 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778885
   
Eladó - családi ház - Ráckeve :

Csepel sziget Déli részén elhelyezkedõ Duna parti kisvárosunkban Ráckevén szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi családi házat: Az ingatlan Ráckeve Újtelepi részén helyezkedik el, Dunától pár méterre, közelben óvoda, buszmegálló, szabadstrand. A 1164 nm területû telket termõ gyümölcsfák és évelõ növények teszik még szebbé.
Az ingatlan hasznos alapterülete 100 nm.
2019 -ben az ingatlan teljeskörû felújításon esett át, mondhatni újjá lett építve.
A tégla építésû családi ház teljesen új központi fûtéssel rendelkezik, kondenzációs gázkazán biztosítja az otthon melegét (radiátorokra kötve), illetve a melegvíz ellátás is ezzel megoldott.
Víz, villany, vezetékek teljeskörû cseréje megtörtént.
Nyílászárók, burkolatok és új tetõ került az épületre.
Az 1164 nm területû telken helyet kapott egy pince, egy jó állapotú boros pince, és egy 50 nm téglából épült, betonalappal rendelkezõ melléképület.
Tereprendezés, gyümölcsfák telepítése. Igény esetén a telekre még egy ház építhetõ, adottságainak köszönhetõen, illetve amennyiben nincs szüksége ekkora telekre, egy része tovább értékesíthetõ. Az ingatlan helyiségei:
-Elõtér: 12 nm
-Közlekedõ: 9 nm
-Nappali: 16 nm
-Szoba 1.: 12 nm
-Gardrób: 6 nm
-Szoba 2.: 18 nm
-Wc kézmosó: 3 nm
-Fürdõszoba: 5 nm
-Konyha -étkezõ: 22 nm
+ Fedett terasz: 25 nm
+ Külön álló melléképület: 50 nm Ha az ingatlan megvásárlásához, hitelre van szüksége, irodánkban a teljes hitel igénylési folyamatot végig kísérjük, bankfüggetlen hitelszakértõ szolgáltatásunk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére. További kérdés esetén állok rendelkezésükre.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max