ingatlan
Eladó
családi ház
27 900 000 Ft (~ 71 173 €)
Pest - Ráckeve
Nincs megadva


Építés éve 1987
Alapterület:80 m2
Szobák száma:2+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778875
   
Eladó - családi ház - Ráckeve :

Gyönyörû, Duna parti kisvárosunkban Ráckevén szeretném figyelmükbe ajánlani az alábbi családi házat. Jól megközelíthetõ, csendes és kulturált utcában került megépítésre. 1791 nm területû telken több melléképület is található, vagy igény esetén még egy családi ház is építhetõ a viszonylag nagy méretû telekre. De akár gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. Az ingatlan a 60’s évek vége felé épült. Masszív alappal, vegyes falazatú (vályog és tégla), ezt követõen 2008- ban jelentõs felújítás történt az ingatlanon. Részben nyílászárók korszerûsítése, burkolatok cseréje történt. Az ingatlan jelenlegi fûtése gázkonvektorokkal történik, ezen kívül alternatív megoldásként kémény is rendelkezésünkre áll. Az ingatlan elrendezése:
Fedett teraszról, elõtérbe érkezünk, innen nyílik jobbra és balra egy-egy halászóba, tovább haladva pedig a konyhába (+kamra) és étkezõbe jutunk, szemben pedig a fürdõszoba, ezen kívül még egy hálószoba áll rendelkezésünkre. Az ingatlan részben alá pincézett, a pince kimondottan jó állapotú. A telken az öntözésben a fúrt kút nyújt segítséget. A központ közelségének köszönhetõen, minden séta távolságra elérhetõ. Pl.: Buszmegálló, üzletek, iskolák, óvodák, bölcsõde, orvosi rendelõ… További kérdés esetén állok rendelkezésére!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max