ingatlan
Eladó
családi ház
49 900 000 Ft (~ 127 949 €)
Nógrád - Pusztaberki


Építés éve 2012
Alapterület:136 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777620
   
Eladó - családi ház - Pusztaberki :

Nógrád vármegye egyik legbájosabb községében, Pusztaberkiben, eladó egy 136 m2-es tégla építésû ház pincével, 943 m2 telken.
A földszinten 3 hálószoba, elõszoba, sarokkádas fürdõszoba és külön helyiségben toalett kapott helyet; valamint itt található az impozáns, világos, amerikai konyhás nappali, mely 4 métert meghaladó belmagasságával és a gerendák látványával méltó módon foglalja el a ház központi helyét.
Nappaliból lépcsõn jutunk fel a galériára, ahonnan két szoba és egy fürdõszoba nyílik toalettel.
A 95 m2-es pincébe két bejáraton keresztül is eljuthatunk: az egyik a kert felõl, a másik lehetõség pedig az elektromos garázskapun keresztül. A pince szekcionált kialakításának köszönhetõen két autó parkolási lehetõségén kívül több helyiség is rendelkezésünkre áll, legyen szó akár szerelésrõl, szerszámok tárolásáról, hobbyról, de vállalkozásunknak is kényelmes teret biztosít.
A házat füvesített kert öleli körül tujákkal és termõ gyümölcsfákkal.
A ház végsõ munkálatainak befejezése új tulajdonosának igényei szerint kerülhet kivitelezésre; külsõ falak hõszigetelése, színezése, emeleti fürdõszoba, emeleti szoba, terasz befejezése és a ház gépészeti rendszerének továbbfejlesztése. Irányár: 49,9 millió Ft Pusztaberki a vármegye nyugati részén, különösen szép vidéken helyezkedik el, a levegõ tiszta és egészséges. Budapesttõl 55 km-re, 50 perc távolságra a Börzsöny és a Cserhát hegységek között a völgyben található. A települést átöleli a Börzsöny keleti lejtõin eredõ Derék-patak, amely az Ipolyba torkollik. A vidék fõ látványossága, kedvelt kirándulóhelye a Börzsöny.
Közösségi élete a gondoskodásra és a közösségi felelõsségvállalásra épül, ami az ott lakók számára biztonságos, nyugodt életteret biztosít.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Pusztaberki

Eladó családi ház Nógrád Pusztaberki

Eladó családi ház Nógrád Pusztaberki

Eladó családi ház Nógrád Pusztaberki

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max