ingatlan
Eladó
családi ház
18 900 000 Ft (~ 48 462 €)
Nógrád - Pusztaberki


Építés éve 1960
Alapterület:105 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777583
   
Eladó - családi ház - Pusztaberki :

Eladó a Nógrád vármegyei Pusztaberkin, 1078 m2 telken egy 105 m2-es, felújítandó családi ház.
Az ingatlan a 60-as években épült vályogból. A családi házban tágas konyha, kamra, fürdõszoba káddal, külön toalett, valamint két tágas, világos, egybenyíló szoba található.
Az ingatlan melegérõl fatüzelésû kályhák gondoskodnak. A község Nyugat-Nógrád térségében, a Börzsöny hegység lábánál, Rétság és Balassagyarmat között helyezkedik el.
Pusztaberki környezõ településein igen sok a látnivaló.
A Börzsöny jelentõs része a nemzeti parkok területén fekszik. Magasló hegycsúcsai, csörgedezõ forrásai, kanyargó patakvölgyei és nyüzsgõ állatvilága évrõl évre sok túrázót vonz. A vidék azonban nemcsak természeti kincsekben gazdag. A Börzsöny történelmi és kulturális emlékek otthona is: területét régi várak, meseszép falvak teszik még gazdagabbá. Ha szeretne egy csendes kis községben, friss levegõn, gyönyörû vidéken élni, akkor ez az családi ház alkalmas ön és családja számára. Irányár : 18,9 millió Ft. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére.
Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Pusztaberki

Eladó családi ház Nógrád Pusztaberki

Eladó családi ház Nógrád Pusztaberki

Eladó családi ház Nógrád Pusztaberki

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max