ingatlan
Eladó
családi ház
29 900 000 Ft (~ 76 081 €)
Pest - Perbál


Alapterület:90 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778729
   
Eladó - családi ház - Perbál :

Önálló családi ház telekkel Perbálon akár azonnali költözéssel is eladó ,Falusi Csok igénybe vehetõ. Az ingatlan Perbál központi részéhez közel található, kertes családi házas övezetben. Ezen a területen inkább a falusias jellegû házak a mérvadók azaz a vegyes-falazatú( kõ-tégla és vályogházak). Az eladó ingatlan is egy ilyen típusú. A ház egy 722m2 telken helyezkedik el.
Az épület bruttó területe 90 m2 melybõl a hasznos lakható terület 55 m2. A helyiségei:
– utcafronti szoba :20 m2 ; konyha:12 m2, ; szoba:13 m2 ; közlekedõ-kamra : 5m2 és végül a fürdõszoba:5 m2.
A belsõ felújítást elkezdték a nagy szobában. Itt a nyílászárók cseréje megtörtént, a külsõ homlokzat színezésével egyidejûleg. További belsõ felújítás az új tulajdonosra vár.
Az ingatlan fûtését gázkonvektorok biztosítják. A fürdõszoba kádas, melegvizet villanyboyler biztosítja. A ház és a tetõ is jó állapotú és jelenleg részben lakott. Az ingatlan összközmûves. A HÉSz szerint további bõvítés is lehetséges mivel 25% a legnagyobb beépítettség. A megtekintés idõpontja miatt kérem keressen, az ár irány ár Perbál a Szél Kálmán tértõl kb.22 km távolságra van Budakeszitõl 16 km, Piliscsabától kb 10 km.
Az M1-es autópálya Herceghalmi-Zsámbéki lejárótól 12 km távolságra.
A község kb 2100 lakosú, folyamatosan fejlõdõ település, iskola, óvoda, egészségügyi központ bevásárlási lehetõség mind adott, valamint bölcsõde is épülni fog.
Jó a közösség és nincs messze Budapesttõl viszont még is csendes és nyugodt környék. Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott errõl - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenõ, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetõségeken.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Perbál

Eladó családi ház Pest Perbál

Eladó családi ház Pest Perbál

Eladó családi ház Pest Perbál

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max