ingatlan
Eladó
családi ház
140 000 000 Ft (~ 358 056 €)
Pest - Páty


Építés éve 1985
Alapterület:180 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779417
   
Eladó - családi ház - Páty :

Eladó családi ház Páty ! Figyelem ide csak költözni kell. Teljesen felújított önálló családi ház Páty családi házas övezetében kínálom eladásra ezt a jól kialakított minden igénynek megfelelõ ingatlant. A ház a 80-as években épült , a teljes körû felújítás 2022 -tõl kezdõdött el, nem csak a külsõ homlokzat kapott új” köntöst” ,hanem a belsõ is. A falakat és az aljzatot teljesen lecsupaszították és újra tervezték: fûtés korszerûsítés a földszinten padlófûtés az emeleten radiátoros. Ezenkívül a nappaliban kapott helyet a vízteres kandalló. Különben a pincében van a gépészeti helyiség itt található a kondenzációs gázkazán.
A földszinten a nagy nappali ,beépített konyha , két szoba , vendég WC ,kádas fürdõszoba, az emeleten három szoba fürdõszoba került kialakításra.
A földszinti részhez egy nagy 70 nm terasz csatlakozik. A telek 560 nm Fûtése: padló fûtés, illetve a szobákban radiátor, a fûtési ,mód három féle, gáz, illetve vízteres kandalló és klíma .Az emelet teljesen klimatizált , és a földszinten nappali , konyha ; Ezekrõl egy GREE TIPUSÚ QVADRÓ klíma gondoskodik. A gáz és a kandalló közötti váltás teljesen automatikus.
A ház elõtt kényelmes a parkolás , az udvarban is több autó számára van hely.
Az ingatlan tehermentes Az adatok tájékoztató jellegûek. Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott errõl - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenõ, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal is .
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetõségeken.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Páty

Eladó családi ház Pest Páty

Eladó családi ház Pest Páty

Eladó családi ház Pest Páty

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max