ingatlan
Eladó
családi ház
15 000 000 Ft (~ 38 660 €)
Veszprém - Pápateszér


Építés éve 1970
Alapterület:110 m2
Szobák száma:2+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Örley Tamás

Tel.: +36204993302
orleytamas@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779449
   
Eladó - családi ház - Pápateszér :

Eladóvá vált a Bakony északi lábánál lévõ kis településen, Pápateszéren egy 110 m2-es családi ház, amely egy 1045 m2 területen helyezkedik el, melléképületekkel és garázzsal. A családi ház egy csendes, a fõútra merõleges aszfaltozott utcában található. Környéke rendezett, gondozott. Közel van a buszmegálló, a posta és a vegyesbolt.
A ház azonnal beköltözhetõ, felújítást igényel, viszont szerkezetileg jó állapotú, praktikus elrendezésû. Egy igazi kis családi otthon varázsolható belõle. A szobák tágasak és világosak. A lakóingatlan vegyes falazatú (tégla és vályog). Korából adódóan láthatók rajta repedések, de javítható a falazat. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség pedig járólappal van burkolva. A házba az udvarról, kis fedett teraszról lépünk be az elõtérbe. A teraszon található még egy ásott kút is, amely le van fedve. A lakóépületben 2 szoba, 1 félszoba, étkezõ-konyha, kamra, fürdõszoba-wc található.
A ház fûtésérõl cserépkályha és vegyes tüzelésû kazán gondoskodik, lapradiátorok segítségével.
A meleg víz ellátását egy 80 literes Hajdu villanybojler szolgáltatja, éjszakai áramról.
Tetõszerkezete jó állapotú, cserépfedésû.
A közmûvek közül víz és villany (1x16A, aluvezeték) van a házban. A szennyvíz elvezetése derítõvel megoldott, mivel a településen nincs csatornahálózat kialakítva. Vezetékes gáz lehetõség az utcáról való bekötése lehetséges. Az ingatlanban 2022-ben részlegesen mûanyag ablak csere történt, redõnyös.
Vezetékek nincsenek kicserélve, a hálózat 1x16 amper.
Bojler éjszakairól megy. Az utcafront hossza 15m, a telek hossza pedig kb. 70 m-es.
Parkolás több autóval a telken és az utcán is megoldható.
A melléképületek: A kazánház szintén a fedett teraszról nyílik, innen átjárás biztosított a korábban mûhelyként használt melléképületbe, amely 44 m3 területû és tégla és vályog falazattal rendelkezik.
A mûhely mellett fedett fatároló található.
A garázs 15 m2-es és vályog, tégla és OSB felhasználásával készült. Kisebb autóknak, garázsnak, tárolónak, vagy mûhelynek használható.
A kert hátsó, gazdasági udvarrészén található a baromfi-, és disznóól, valamint a baromfi kifutó.
A terület sík és csak a körülötte lévõ kertekkel határos, ezért az ingatlan alkalmas lehet háztáji gazdálkodásra, állattartásra és akár medencés kikapcsolódásra is.
Lokáció:
Pápateszér község Veszprém vármegyében, a Pápai járásban található és jelenleg 1189 fõ lakja.
Pápától 22 km-re, Gyõrtõl nagyjából 45 km-re, Pannonhalmától 25 km-re fekszik, mindkét irányban jó közlekedéssel. A távolsági buszközlekedése kiváló.
Pápateszér fejlõdõ falu, folyamatosan fejlõdik az infrastruktúra is. A közelmúltban készült el az új Egészségközpont, ami orvosi rendelõ, gyógyszertár, védõnõi szolgálat és a fogorvosi funkciókat látja el.
Általános iskola és óvoda is mûködik a községben. Ezen kívül kisboltok, pékség, posta, dohánybolt, termelõi piac, építõipari kereskedések és egyéb szolgáltató vállalkozások mûködnek a faluban.
Pápára és Gyõrbe (Audi) ingyenes céges buszjáratok is közlekednek, de helyben is van munkalehetõség.
A Pápai Gyógy- és Termálfürdõ csak 25 perc távolságra van autóval.
Sportolásra is van lehetõség: labdarúgó, kézilabda és lovas szakosztálya is van. Június elején elindul az új állami otthonfelújítási program, amelynek keretében a 1990-ig megépült családiházakat lehet korszerûsíteni akár 6 millió forintos vissza nem térítendõ támogatás és kamatmentes hitel segítségével.
A támogatott felújítási elemek közé tartoznak a szigeteléssel, fûtéskorszerûsítéssel, nyílászáró cserével és használati meleg víz korszerûsítéssel kapcsolatos munkálatok. A felújítás eredményeként 30%-os energia megtakarítást kell elérnie az ingatlannak, amit a beruházás elõtt és után készített energiatanúsítvánnyal kell majd igazolni. A Falusi CSOK-ra és a CSOK Plusz-ra is alkalmas az ingatlan!
Az ingatlan per- és tehermentes. Ha felkeltette érdeklõdését ez az ingatlan, keressen bizalommal. Az ingatlan ára: 15.000.000.-Ft

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Veszprém Pápateszér

Eladó családi ház Veszprém Pápateszér

Eladó családi ház Veszprém Pápateszér

Eladó családi ház Veszprém Pápateszér

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max