ingatlan
Eladó
családi ház
95 000 000 Ft (~ 243 590 €)
Békés - Orosháza
Belváros


Építés éve 1985
Alapterület:242 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778530
   
Eladó - családi ház - Orosháza :

Orosháza belvárosában, a méltán híres és közkedvelt Kós Károly utcában, közel a város fõteréhez, árnyas, fákkal övezett csendes utcában kínálunk eladásra egy tetõtérbeépítéses jó állapotú családiházat. A gondozott, parkosított telken, egy 1985-ben Poroton téglából épült, szép stílusú ház áll, amely ideális fekvésû, csupa ablak és napfény.
Nagyon jó elrendezésû életterek találhatóak benne, a földszinten kapott helyet a közel 56 négyzetméteres nappali, amelybõl külön nyílnak az egyes helyiségek, konyha (kamra), közlekedõ, fürdõszoba, WC, elõszoba. Szinten a földszinten találunk egy kertkapcsolatos különálló lakrészt (nyárikonyha, vizesblokk), egy 23 négyzetméteres garázst és egy csodás 37,20 négyzetméteres napfényes teraszt. A tetõtérben 3 szoba és egy nappali kapott helyet, valamint egy fürdõszoba WC-vel. Az épület tökéltes mûszaki állapotban van, a korszerû kombikazán padlófûtéssel szolgáltatja a ház melegét, valamit vegyes tüzelésû kazán és a nappali központi része, egy kandalló biztosítja a gazdaságos üzemeltetést. A családi házat és környezetét a hosszú évek alatt gondos kezek tartották karban, esztétikai állapota, korának megfelelõ. Hibamentes ház, akár tisztasági festéssel költözhetõ, burkolatai, valamint a ház külsõ megjelenése idõtálló dizájn, az építtetõ díjnyertes terv alapján készíttette. Meleg szívvel ajánlom a házat, igazi családi otthont keresõknek, akik belakják a közel 250 négyzetméteres ingatlant és örömüket lelik a csodálatos kertben.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max