ingatlan
Eladó
családi ház
25 000 000 Ft (~ 63 776 €)
Békés - Orosháza
Déli városrész


Építés éve 1981
Alapterület:150 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778515
   
Eladó - családi ház - Orosháza :

Orosháza Déli városrészében, az Aradi utcában kínálunk eladásra egy 150 m2-es nagy családi házat, amely 552 m2-es telken áll. Az ingatlanhoz 100 m2-es garázs és mûhely (3. fázis, beton alap) tartozik, amely feltüntetésre került a térképvázlaton.
Az ingatlan radiátoros fûtésû (gáz központi fûtéses), építési idejének megfelelõ mûszaki és esztétikai állapotban van, akár tisztasági festéssel is költözhetõ, de a tágas, világos, nagy szobák miatt ideális felújításra, lakberendezésre. Az családi házban jelenleg a földszinten: konyha-étkezõ, kamra, kazánház, fürdõ, WC és egy csupa ablak gyönyörû nappali található. Az emeleten 3 hálószoba, közlekedõ és fürdõ kapott helyet, amelyhez fa lépcsõ vezet. A családi ház emeletén erkély, a földszinten egy zárt terasz (télikert) található.
Az ingatlan elõzetes idõpontfoglalással bármikor megtekinthetõ és azonnal foglalkozható, a birtokbaadás nagyon rövid idõn belül tudjuk biztosítani!
Családok és otthon dolgozók (szerelõmûhely stb.) számára ajánlom az ingatlant. Kérje az ..... ingatlanirodában CSOK-és hitel kalkulációját személyre szabottan, ingyenesen!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max