ingatlan
Eladó
családi ház
41 000 000 Ft (~ 105 128 €)
Békés - Orosháza
Déli városrész


Építés éve 1987
Alapterület:150 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778480
   
Eladó - családi ház - Orosháza :

Orosházán a déli városrész csendes utcájában kínálunk eladásra egy 80-as években épült, de korszerûsített tégla építésû 150 négyzetméteres 5 szobás szép állapotú családi házat. A vételár tartalmazza a szomszédos önálló helyrajzi számon lévõ építési telket is. A háznak gondozott, ápolt kertje van és tartozik hozzá egy önálló garázs és táróló is, amely rajta van a térképszelvényen.
Az ingatlanban új gázkazán került, hûtõ-fûtõ klíma és napelem termeli az áramot, így nagyon korszerû és hatékony az energiaellátása és nagyon alacsony rezsivel fenntartható. A fûtést a földszinten padlófûtés biztosítja (kondenzációs kazán)
A földszinten elõszoba, tágas nappali, háló, konyha, kamra, fürdõ és WC külön és háztartási helyiség kapott helyet (található egy hátsó bejáratú nagyon praktikus második elõszoba "mud room") is. Az emeleten 3 külön nyíló hatalmas háló (beépített szekrényekkel) és egy zuhanykabinos fürdõ kapott helyet.
A családi ház esztétikus, stílusa az építési korának megfelelõ, mûszaki állapota nagyon jó.
Ez a ház ideális választás családosoknak. Az ingatlan természetesen CSOK és hitelképes! Az ingatlaniroda az elõzetes kalkulációt és hitelügyintézést a CSOK decemberi kivezetése miatt soronkívül és ingyenesen vállalja! Utolsó lehetõség a családoknak! Ne szalassza el!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max