ingatlan
Eladó
családi ház
115 000 000 Ft (~ 293 367 €)
Békés - Orosháza
Gyopárosfürdő


Alapterület:193 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778470
   
Eladó - családi ház - Orosháza :

Eladásra kínálunk egy különleges adottságú csendes, háborítatlan környezetben található külterületi ingatlant. A 2006-ban épült családi ház Orosházán, Békés megyében található, Budapestrõl 195 Km-re, az M5-ös autópályán keresztül könnyedén elérhetõ. Orosháza-Gyopárosfürdõt az Alföld Gyöngyének nevezik és méltán híres élhetõ fürdõváros, amely számtalan kulturális, rekreációs és gazdasági lehetõséget kínál. A kitûnõ állapotú és karbantartott ház Orosháza-Gyopárosfürdõn a Gyopárosi útról lekanyarodva érhetõ el. A 44-es Porotherm klímás tégla épület 6000 m2-es telken áll, amely az ingatlannyilvántartás szerint tartalmaz szántót és legelõt is, így gazdálkodásra, állattartásra kiválóan alkalmas. Az épületet körülvevõ parkosított kert tudatos kialakítás eredménye. Az ingatlanban 4 szoba (10-12 négyzetméteresek), egy grandiózus 48.2 négyzetméteres napfényes nappali (egylégterû nappali-konyha-étkezõ), 2 fürdõ, különálló WC és gardrób található 197 m2-en. Az épület gépészete a nullás rezsihez közelítõ hatékonyságú korszerû H tarifás hûszivattyú és napkollektor, valamit vegyes tüzelés. A kényelmet mennyezeti és padló hûtés-fûtés szolgálja, de a hatalmas nappaliban kályha is helyet kapott. A központi porszívó elõkészítésre került.
Az ingatlan tágas és világos, kellemes, jó beosztású terek jellemzik, minden benne van, amire egy családnak szüksége van. Két terasz tartozik hozzá (10, 40 m2), egy fûtött dupla garázs (36 m2) és egy tároló (18 m2). Ideális választás családosok számára, akik szeretik a nagy tereket és a háborítatlan nyugalmat!
CSOK és hitelképes ingatlan, kérje személyre szabott, ingyenes kalkulációját irodánkban! A CSOK dec.31-ig jelenlegi formájában még igényelhetõ, ne szalassza el a lehetõséget az 4% vagyonátruházási illeték kinullázására és a támogatás igénylésére! Várjuk érdeklõdését!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Eladó családi ház Békés Orosháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max