ingatlan
Eladó
családi ház
30 000 000 Ft (~ 76 336 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Belváros közeli


Alapterület:140 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778297
   
Eladó - családi ház - Nyíregyháza :

Nyíregyházán, a belváros közelében eladásra kínálunk egy kb 140nm-es, teljesen felújítandó vagy bontandó, tégla falazatú, földszintes családi házat. A ház elõtér, 3 szoba, fürdõszoba, konyha és kamra elosztású. A házhoz terasz is tartozik.
A családi ház összközmûves, fûtése gáz üzemû kazánnal, radiátorokkal, 1 szobában gázkonvektorral megoldott, az egyik szobában cserépkályha is található. Az ingatlan fa nyílászárós. A telek 682nm, a jelenlegi épület bontása után, 40%-ban beépíthetõ. Utcafrontja kb. 13,6 méter széles. Elhelyezkedése miatt, ideális választás új lakóépület építésére. Kedvelt, a belváros közelsége ellenére is csendesnek mondható utcában található, a szûk belváros gyalogosan 10-15 perc kényelmes sétával elérhetõ. Az ingatlan megegyezés szerint birtokba vehetõ. Kérem tekintse meg!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max