ingatlan
Eladó
családi ház
29 900 000 Ft (~ 76 667 €)
Nógrád - Nógrádsáp


Alapterület:95 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778824
   
Eladó - családi ház - Nógrádsáp :

Nógrádsáp Nógrád vármegye délnyugati részén helyezkedik el, lakosai dolgos, java részt fölmûveléssel foglalkozó kedves, befogadó emberek.
Az általam kínált családi ház mellék úton található, nagy telekkel, ásott kúttal. A telek hátsó része és a patak közötti terület külön helyrajzi számon lévõ 1778 m2 rét besorolású terület megfelelõ, komoly ajánlat esetén akár a vételár részét is képezheti.
A 95 m2 fõépület teljesen alápincézett, a pincében nyári konyhának, mûhelynek (ipari áram is van!), raktárnak megfelelõ helyiségek vannak és a kazánház. Itt jegyezném meg, hogy a központi fûtés gázkazánról is mehet, illetve vegyes tüzelésû kazánról, mely meghibásodása miatt cserére szorul. A lakó rész elsõ szobájában konvektor is található, valamint lemez kandalló is elhelyezésre került.
A további szobák elrendezésén lehet változtatni, falusi CSOK igényelhetõ, így a felújítási részt lesz mire használni.
A terasz a hátsó felében került, mely dombokra és a nagy kertre néz.
Több állattartásra alkalmas melléképület és külön garázs is található, melyhez tároló tartozik, alatta pedig boros pince. Ez utóbbi zöldség-gyümölcs téli tárolására is megfelelõ.
A nagy kert gyümölcs fákkal /egyes helyi lakosok csak pálinka fának nevezik: körte, szilva, alma/, szõlõ lugasokkal, málnával és ribizli bokrokkal tarkított.
Rendezett, élhetõ falu, ahol posta, vegyes bolt, orvos, autó szerelõ mûhely is megtalálható. Hívását hétvégén is fogadom, megtekintést rugalmasan szervezem!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max