ingatlan
Eladó
családi ház
34 900 000 Ft (~ 89 487 €)
Nógrád - Nógrádsáp


Alapterület:110 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777693
   
Eladó - családi ház - Nógrádsáp :

Nógrádsáp peremén, tölgyerdõhöz közel jó állapotú, 3 szobás családi ház eladó. Gyerekkoromból emlékszem, hogy az erdõ mélye bõven rejti a különbözõ fajta ehetõ gombákat: csirkegomba, tinóra, tõkegomba, sampion, ezen kívül különleges erdei szamócák is megtalálhatók, valamint az õsz elején beérõ som. De vigyázat! Nem csendes a környék: nyár végén és õsszel szarvasbõgéstõl hangos néha az este! Visszatérve az ingatlanunkra, téli alma, körte, szilva is megtalálható, az új lakóépületen kívül a régi vályogház raktárként funkcionál. A két ingatlant a kazánház köti össze, ahol a gázkazán mellett találjuk a vegyes tüzelésû kazánt is. Ez szintén a központi fûtésre van kötve, két szelep fordításával lehet váltani köztük. Az új radiátorok felszerelése is megtörtént. Egyéb alternatív fûtési lehetõségként ajánlanám napelem felszerelését a házra, valamint elektromos panelek elhelyezését a szobákban, irányított áram is rendelkezésre áll.
Ásott kút a telken, bõvizû, így kiszolgálja a több fõs családot is, akár jakuzzi üzemeltetése is minimál költségû lehet ezáltal, vagy nagyobb konyhakert kialakítása is szóba jöhet.
A régi építésû házban kis vendéglakás is kialakítható, vagy idõsebb hozzátartozóval történõ együttélést is segíthet megoldani. A nyílászárók cseréje majdnem teljes, a téglaépítésû ház egy része alatt pedig pince található.
Hívását hétvégén is szívesen fogadom, a megtekintések idõpontját illetõen rugalmas vagyok!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max