ingatlan
Eladó
családi ház
39 900 000 Ft (~ 102 308 €)
Nógrád - Nógrádsáp


Építés éve 1992
Alapterület:215 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777652
   
Eladó - családi ház - Nógrádsáp :

Nógrádsáp Nógrád megye déli részén, érdekes formájú dombok között elterülõ, nyugodt település, kiemelkedõen jó közbiztonsággal. Lakosai többségében szlovák származású, dolgos, befogadó emberek. A községben bölcsõde, óvoda, iskola, posta, vegyes- és egyéb boltok, orvos, gyógyszertár megtalálható.
Az általam kínált, viszonylag nem túl régi építésû családi ház a falu határában található. Fûtése gázkazánnal, vegyes tüzelésû kazánnal és kandallókkal megoldott.
A közmûvek mellett ásott kút is megtalálható, mely a locsolás vagy a jakuzzi feltöltésére kiválóan alkalmas. A kazánház, tároló, mûhely és garázs a ház félszuterén szintjén helyezkedik el. Az elsõ szinten lévõ lakásban étkezõ, konyha, spejz, fürdõ, külön wc, két szoba található, elöl és hátul teraszok, így lehet választani, hogy napozni, vagy hûsölni szeretne a tulajdonos a vendégeivel. A felsõ, félig tetõtéri lakrész elõtérbõl, konyhából, fürdõszobából, két hálószobából áll, valamint az épület oldalán elhelyezkedõ teraszból. A két szintet zárt, de tágas lépcsõház köti össze, a kazánházhoz külön lejáró van kialakítva, hogy kényelmesebb legyen a tûzrakó munkájának elvégzése a hideg téli estéken.
Kétgenerációs családnak ajánlom, akik kevesebb rezsit akarnak fizetni az összeköltözéssel, vagy a falusi CSOK-ot igénylõ pároknak.
Hitelfelvételhez segítséget nyújtunk, hívását hétvégén is fogadjuk, a megtekintést igen rugalmasan intézzük!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Eladó családi ház Nógrád Nógrádsáp

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max