ingatlan
Eladó
családi ház
25 900 000 Ft (~ 65 903 €)
Nógrád - Nógrád


Építés éve 1967
Alapterület:50 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777586
   
Eladó - családi ház - Nógrád :

Eladásra kinálok Nógrád vármegye Nógrád falujában, csendes kis zsákutcában, 2000 m2 telken egy 50 m2-es családi házat. Az épület 6 évvel ezelõtt részleges felújításon esett át. Elrendezése kiváló; amerikai konyhás nappali, három külön nyíló hálószoba, fürdõszoba és külön toalett került benne kialakításra. A melegrõl gázkonvektorok és egy cserépkályha gondoskodnak. Az ingatlant 2000 m2-es kert öleli körül, melyben gondozott veteményes található. A locsolás fúrt kútból történik. A zöldségek téli tárolására egy téglából kiépített, 8 m2-es pince áll rendelkezésünkre. A ház mellett egy 40 m2-es fedett terasz épült, mely alkalmas kocsibeállónak, vagy pihenés, illetve családi, baráti összejövetelek helyszíne lehet. Nógrád a Börzsöny keleti elõterében helyezkedik el, Diósjenõ, Berkenye és Nõtincs szomszédságában.
A község várát évente több ezer kiránduló keresi fel, akik a környéken kirándulva szívesen idõznek el a Kálvária dombon és a környezõ tavak hûsítõ partján.
Nógrádon áthalad az Országos Kéktúra útvonal, így rengeteg kirándulást lehet a környéken szervezni.
A közelben található Nõtincs horgásztava, valamint a Bánki-tó, a Jenõi-tó, de Királyrét és a Csóványosi kilátó sincs messze. Számtalan, minden korosztály számára érdekes kulturális programot szerveznek a környéken. Ha szeretné nyugodt, csendes környezetben eltölteni napjait, akkor ez a község, ez a kedves kis ház alkalmas ön és családja számára. Irányár : 25,9 millió Ft. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére.
Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Nógrád

Eladó családi ház Nógrád Nógrád

Eladó családi ház Nógrád Nógrád

Eladó családi ház Nógrád Nógrád

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max