ingatlan
Eladó
családi ház
47 900 000 Ft (~ 121 883 €)
Nógrád - Nógrád


Építés éve 1970
Alapterület:85 m2
Szobák száma:2+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777571
   
Eladó - családi ház - Nógrád :

Eladó a Börzsöny lábánál, Nógrádon 1105 m2-es telken egy 85 m2 alapterületû, felújított családi ház.
Az ingatlant 2-3 évvel ezelõtt újították fel, kívülrõl kapott 10 cm dryvitos szigetelést, az ablakok cseréje is megtörtént, és a víz-, villany- és gázvezetékeket is kicserélték. A családi házban találunk egy elõteret, egy toalettet kézmosóval, egy gépesített amerikai konyha (a konyhabútor és a gépek a vételár részét képezik!), valamint két külön nyíló, világos, tágas szobát. A házhoz tartozik még külön bejárattal egy 12 m2-es szoba, mely jelenleg dolgozószobaként funkcionál. A konyhából kilépve egy 20 m2-es teraszon találjuk magunkat, ahol reggelenként a napfelkeltét nézve fogyaszthatjuk el kávénkat. Az ingatlan melegérõl gázcirkó és radiátorok gondoskodnak. A családi házat gondozott, füvesített kert öleli körül, melynek locsolása a kerti kútból megoldható.
Az udvaron épült egy zárt garázs is, mely egy gépkocsi tárolására alkalmas. Nógrád infrastruktúrája kiváló, a mindennapi élethez szükséges óvoda, iskola, élelmiszerüzletek, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, vasútállomás, buszmegálló pár perc sétára elérhetõ.
Nógrád a Börzsöny keleti elõterében helyezkedik el, Diósjenõ, Berkenye és Nõtincs szomszédságában. A község várát, illetve a környezõ tavakat (Nõtincs horgásztava, Bánki-tó, Jenõi-tó), a közeli Királyrétet és a Csóványosi kilátót évente több ezer kiránduló keresi fel.
Nógrádon áthalad az Országos Kéktúra útvonal is, így rengeteg kirándulást lehet a környéken szervezni.
Számtalan, minden korosztály számára érdekes kulturális programot is szerveznek a környéken. Ha szeretné nyugodt, csendes környezetben eltölteni napjait, akkor ez az ingatlan alkalmas ön és családja számára! Irányár : 47,9 millió Ft. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére.
Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Nógrád

Eladó családi ház Nógrád Nógrád

Eladó családi ház Nógrád Nógrád

Eladó családi ház Nógrád Nógrád

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max