ingatlan
Eladó
családi ház
49 000 000 Ft (~ 125 641 €)
Nógrád - Nagyoroszi


Alapterület:128 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777551
   
Eladó - családi ház - Nagyoroszi :

Különleges lehetõség, kényelmes, egyszintes elrendezésû családi ház, hatalmas, gondozott díszkerttel Nógrád vármegyében, Nagyorosziban.
Ha fontos önnek a friss levegõ, szép környezet, pihenési lehetõség egy botanikus kertet idézõ hangulatú helyen, akkor ne hagyja ki ezt a házat!
Megtermelhetõ itt a család gyümölcs- és zöldségkészlete, békés összhangban egy parkosított, kerti tóval, pihenõpaddal, kellõ intimitással ölelve körbe az 1400 m2-es kertet. Õsfás, bokros, de mégis a rendezettség és praktikus megtervezettség jellemzi, néhány kerti tárolóval segítve a bútorok és szerszámok elhelyezését vagy a betakarítást.
A ház egyszintes elrendezésû, így idõsebb korosztálynak vagy kisgyermekeseknek is bátran ajánlom, de a tervek szerint tetõtéri beépítés lehetõséggel (melyet már elõkészítettek) könnyedén kétszintessé, azaz kétgenerációssá tehetõ.
Tágas, fedett teraszon keresztül jutunk a házba, mely két oldalról védett, a többi része is szélvédetté tehetõ, így szinte egész évben használhatjuk, mérete ideális szabadtéri ebédekhez, családi összejövetelhez.
Praktikus elrendezésû és nagyságú: két külön nyíló háló, kényelmes fürdõ toalettel, bidével, káddal és zuhanyzóval, továbbá külön toalett is van. Nappali-dolgozósarok és egy 30 m2-es, körbenapozott konyha-étkezõ, kamra szolgálja kényelmünket. A garázsból szükség esetén további szoba alakítható ki.
A tetõtér kényelmes, minõségi falépcsõvel közelíthetõ meg és zárható, így nem kell fûteni, de száraz, biztonságos tárolásra most is kiváló megoldás. A közmûveket és válaszfalakat elõkészítették, kis ráfordítással lakhatóvá tehetõ, nagy terasza csodás kilátást biztosít a kertre és a környezõ dombokra. Itt a tervek szerint fürdõ, konyha és három háló alakítható ki. A ház fûtése gázkazánnal, vegyes tüzelésû kazánnal és cserépkályhával is megoldott, részben padló-, a hálóban radiátoros fûtéssel.
Autónk zárt garázsban parkolhat, de a ház elõtt két felszíni beálló is van.
Kiváló ár-érték arány, barátságos, jó hangulatú otthon várja itt. A település Bp-tõl 75, Váctól 35, Rétságtól 10 km-re fekszik. Minden megtalálható itt, ami a hétköznapi élethez szükséges: boltok, posta, gyógyszertár, orvosi és fogorvosi rendelõ, bölcsõde, óvoda, általános iskola, mûvelõdési ház, polgármesteri hivatal, két vasútállomás, buszközlekedés. A településen mûködõ lakókocsigyár, intézmények és a Rétsági ipari park többféle munkalehetõséget is biztosít az itt élõknek. Kedvezõ ár: 49 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Nagyoroszi

Eladó családi ház Nógrád Nagyoroszi

Eladó családi ház Nógrád Nagyoroszi

Eladó családi ház Nógrád Nagyoroszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max